eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ORDU BÜYÜKŞEHİR DE GÜNDEM BUGÜN ÜNYE

ORDU BÜYÜKŞEHİR DE GÜNDEM BUGÜN ÜNYE
11 Temmuz 2019 - 8:59

Sivil toplum kuruluşları ve oda Başkanlarından Hilmi Güler’e Hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirildi.

Ünye Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Uslu, Ünye Ticaret ve Sanayi Odası başkanı İrfan Akar, Ünye Esnaf Kefalet Kooperatifi başkanı Ümit Özkan, Ticaret Odası Meclis başkanı Tuncay Sağlam, Ünye Gıda Maddeleri Satıcıları Odası Başkanı Harun Güdek, Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanı Ali Özkan ,Terziler Odası Başkanı İsmet Çat ve STK başkanlarından oluşan heyet Ordu Büyükşehir Belediyesi başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ‘i ziyaret etti .

Gündem Ünye ve havzasında yapılması düşünülen projeler üzerinde olurken, Ünye organize sanayi , Ünye ,Akkuş iç Anadolu bağlantı yolu , üniversite yerleşke planı ve fındık sezonunun gelmesi ile Niksar caddesi de fındık esnafının mahsul indirmek ve yüklemek ile ilgili otopark sorunu oldu.

Ünye ticaret borsa başkanı Mustafa Uslu büyükşehir belediye başkanından Niksar caddesi ile ilgi yeni cepler yapılma sözünü aldı. Başkan Hilmi Güler Ordu bütün olarak özel ve tüm ilçeler gibi Ünye benim için çok özel bir yer Ünye’den gelen projelere özen gösteriyorum dedi.

Gayet olumlu ve faydalı bir havada geçen ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çekildi .Son olarak Başkan vekili Adem Atik ziyaret edildi ve Ünye heyetinin program sona erdi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-