eskort samsun

ÜNYENETHABER

>
Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye’nin Şampiyon Atletizm Takımı Çalışmalarını Sürdürüyor

Ünye’nin Şampiyon Atletizm Takımı Çalışmalarını Sürdürüyor
23 Temmuz 2019 - 22:42

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında faaliyetlerine başlayan ve yıl içinde bir çok başarıyla adından söz ettiren Ünye Atletizm Takımı, gelecek sezon için antrenmanlarına hız kesmeden devam ediyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi ve Spor İlçe Müdürlüğünün destekleriyle kurulan ve Ünye Mürüvvet Vidinli Atletizm Kurs Öğretmeni Milli Takım Antrenörü Uğur Özdemir eşliğinde çalışmalarını sürdüren Ünye Atletizm Takımı, Ünye’yi atletizm branşında en iyi şekilde temsil ediyor.

Kurulduğu yıl içerisinde yaptıkları çalışmalarla bölge genelinde bir çok yarışmada şampiyon sporcu çıkartan Ünye Atletizm Takımı, haftanın 6 günü yaptıkları antrenmanlarla gelecek sezon da başarılarının devam etmesini amaçlıyor.

Ünye Şehir Stadında gerçekleştirdikleri antrenman sırasında Mürüvvet Vidinli Atletizm Kurs Öğretmeni Milli Takım Antrenörü Uğur Özdemir, takımın kuruluş aşaması, şimdiye kadarki gelinen nokta ve gelecek sezon için planlarıyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında okulları taradıktan sonra Puset Polvan, Fatih, Mehmet Akif, Yenikent ve Meçhul Asker Ortaokullarındaki öğrencilerle beraber bir projeyi başlattık. Projeyi destekleyen İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi ve Spor İlçe Müdürlüğünün katkılarıyla bu projeye başladık. Bu projede öncelikli amacımız sporcularımızın sağlıkları oldu. Testler sonucunda bu çocukların gerçekten başarılı olduğunu gördük ve yarışmalara katıldık.

Ünye’nin Atletizmde Neler Yapabileceğini Gösterdik

İlk olarak katıldığımız Ordu ilindeki yarışmada arkadaşlarımız gülle atma, 60 metre engellide, 80 metre engellide ve 100 metre engellide şampiyon olarak Ordu Karmasına seçildiler. Daha sonra Mertcan Kaymak isimli sporcumuz üç adım atlamada hem Trabzon’da hem de Samsun’da şampiyon oldu. 80 metre engellide Puset Polvan Ortaokulunda okuyan Rabia isimli sporcumuz hem ortaokullarda hem de Ordu’da şampiyon oldu ve karmaya seçildi. Diğer sporcularımız da hem Ordu’da hem de Samsun’da yapılan yarışmalarda şampiyon oldular. Böylece Ünye’nin atletizm açısından neler yapabileceğimizi insanlara gösterdik. Bizlere İlçe Milli Eğitim, Mürüvvet Vidinli Halk Eğitim Merkezi ve Spor İlçe Müdürlüğünün destekleriyle çok güzel başarılar elde ettik ve başarılar arka arkaya gelmeye başladı.

Amacımız Başarılarımızı Gelecek Sene de Devam Ettirebilmek

Bu sene güzel şeyler yakaladık ancak önemli bu başarıları gelecek sene de devam ettirebilmektir. Bizler öğrencilerimizi iyi yerlere getirebilmek için şuanda haftanın 6 günü çalışıyoruz. Okullar açıldığı zaman da bunu 7 güne çıkaracağız. Ben inanıyorum ki bizler öğrencilerimizle çok güzel şeyler yapacağız. Ünye’de atletizmi başlattıktan sonra 3 tane kulüp kurduk. ÜFK Atletizm Kulübü, Mustafa Rakım Spor Kulübü ve Reis Arslanlar Atletizm Kulübü’nü kurduk ve lisanslar çıkarttık. Bu şekilde de 60’a yakın atletizm lisansımız oldu. Bu gelecek sene daha da artacaktır. Bize destek olan herkese çok teşekkür ediyorum.

30 Ağustos Zafer Bayramı Yarışması İçin Hazırlıklarımıza Devam Ediyoruz

En son yaptığımız 15 Temmuz Şehitleri Anma Koşusunu yaptık ve çok güzel dereceler elde ettik. Önümüzde 30 Ağustos Zafer Bayramı var ve o gün için yapılacak yarışmalara hazırlıklarımız devam ediyor. Haftanın 6 günü sabah ve akşam olmak üzere çalışıyoruz ve daha iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz.”diyerek sözlerini tamamladı.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P