eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Başkan Çamyar Ramazan’a Hazırız

Başkan Çamyar Ramazan’a Hazırız
17 Haziran 2015 - 9:22

1111111111aaaaaaa

Toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı, manevi duyguların arttığı, milletçe birlik ve beraberliğin daha da güçlendiği mübarek Ramazan ayını millet olarak karşılamanın mutluluğu içinde olduklarını vurgulayan Başkan Çamyar, mesajında şu görüşlere yer verdi.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR;

”Mübarek Ramazan ayının içerisindeyiz. Öncelikle Cenab-ı Allah’a bizleri bu mübarek aya ulaştırdığı için şükranlarımızı sunuyoruz. İçerisinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesini barındırıyor. Dolayısıyla bu ayın içerisinde yapılacak olan ibadetler kat kat katlanarak sevabı olan bir şekilde amel defterimize işleniyor. Rahmetin, bereketin ve mağfiretin içerisinde barındığı bu Ramazan ayının öncelikle tüm İslam alemine hayırlı olmasını diliyorum. Ramazan ayının tüm dünyada yaşayan insanlar arasında kardeşliğin gelişmesine ve barışın gelmesini niyaz ediyorum. Çünkü baktığımız zaman hala dibimizde olan ülke Suriye’de kan gövdeyi götürüyor, çocuklar ölüyor ve 10 binler sınıra dayanıyor. Yine dünyanın bir ucunda farklı farklı bölgelerde zulümler devam ediyor. Ben buradan bu zulümleri gerçekleştirenlere Cenab-ı Allah’ın hidayet vermesini diliyorum.

Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor

Bizler Ünye’miz de geçtiğimiz Ramazan ayında olduğu gibi yine Cumhuriyet Meydanında stantlarımızı kurduk ve 29 geçenin tamamını planladık. İnşallah ilk gecemizi tasavvuf müziğinin en önemli isimi olan Ahmet Özhan ile başlayacağız. Akabinde bu çerçevede yine çocuklarımıza yönelik etkinlikler olacak. Kısacası tam anlamıyla manevi atmosferi  yansıtacak bir çalışma yürütüyoruz.

Kadir gecesi ile ilgili özel bir çalışma yürütüyoruz

Kadir gecesinde stad da bir organizasyon düşünmekteyiz. Teravih namazımızın orada kılacağı ve ardından Kuran-ı Kerim’in okunacağı bir organizasyonun çalışmalarını şuan için yürütmekteyiz.

Ramazan imsakiyelerimizi bastırdık ve bugünden itibaren arkadaşlarımız dağıtmaya devam ediyorlar. Dolayısıyla bu manevi atmosferli iklime kendimizi şimdiden hazırlamış olduk.” şeklinde açıklamalarda bulundu ve tüm İslam alemine mübarek Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-