eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ERKEN FİNALİN GALİBİ ÇAKIROĞLU

ERKEN FİNALİN GALİBİ ÇAKIROĞLU
30 Haziran 2015 - 14:53

Çakıroğlu Güneş Enerjisi 5- 3 Metro Game Center

Adsız

Ramazan şenlikleri kapsamında düzenlenen Geleneksel Ünye Plaj Futbolu Turnuvasın da dün akşam Çakıroğlu Güneş Enerjisi ile Metro Game Center karşı karşıya geldi.

Oldukça güzel bir atmosferde ve havada  başlayan müsabakaya Çakıroğlu Güneş Enerjisi takımı Sertaç Aydemir, Hakan Aksu, Oktay Alemdaroğlu, Salih Çiftçi, Kudret Kızaklı, Hakan Gümüş, , Aytaç Aydemir, Yunus Yörük, Emrullah Altun, Azmihan Beslen ,Yunus Cerrahoğlu’nun oluşturduğu oyuncularla çıktı.

Maçta çekişme son dakikaya kadar devam ederken ,centilmence bir hava da izleyenlere seyir zevki veren kıran kırana bir mücadele sergilendi. Maça hızlı başlayan  Çakıroğlu Güneş Enerjisi takımı art arda 3 golle öne geçti.Ve ilk yarıyı 5-1 önde kapattı.

2.yarıya daha konsantre giren Metro Game Center maça ağırlığını koydu  ve attığı iki golle mücadelede durumu 5-3 getirdi. Çakıroğlu Güneş Enerjisi takımı kontra ile gol ararken yakaladığı fırsatları gole çeviremedi ve maçın son dakikaları heyecan içinde geçti.

Maçta kıran kırana oyun oynanırken Oktay Alemdar çift sarı kartla oyundan atılarak,takımını son dakikalarda yalnız bıraktı.Maçın son dakikalarında gelişen rakip ataklara kalesinde devleşen ve maçın kazanılmasında büyük pay sahibi olan kaleci Sertaç Aydemir damgasını vurdu.

Çakıroğlu Güneş Enerjisi takımı adına maçın golleri Yunus Yörük (2), Aytaç Aydemir (1), Emrullah Altun (1) ve Kudret Kızaklı(1)’dan geldi.

Gurubun 4 maçında  3.ü galibiyet alan Çakıroğlu Güneş Enerjisi futbol takımı Başkanı Hasan Çakır, ,turnuvanın favorilerinden biri olan Metro Game Centerla oynadığımız mücadele gerçekten herkese zevk verdi.Çekişmeli ve kıran kırana bir maç olmasına rağmen fair-play ölçüsünde oyun sergileyen her iki takım oyuncularını kutluyorum. Takım arkadaşlarıma da aldık oldukları galibiyet ve gayretlerinde dolayı tebrik ediyorum.Şuan için her şey yolunda gidiyor ,eğer bir aksilik olmasa kupanın en güçlü adayı olduğumuzu oynadığımız futbolla gösterdik dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-