eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

MÜDÜRDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

MÜDÜRDEN ÖRNEK DAVRANIŞ
03 Temmuz 2015 - 5:00

VİDEO HABER

,

Ünye Orman İşletme Müdürlüğünde Engelli vatandaşlar için Engelsiz zeminler hazırlandı.

Görme engelli vatandaşların bina içerisinde rahatça yürüyebilmesi için yürüme kılavuzu ve Tekerlekli sandalye kullanan vatandaşların binaya çıkabilmeleri noktasında kolaylık sağlanabilmesi için asansör yapıldı. Göreve geldiği andan itibaren bu alandaki çalışmalarını hızlandırdıklarını ifade eden Ünye Orman İşletme Müdürü Aşkın Ozan Aydın,  ”Engelli vatandaşlarımız için Engelsiz Yaşam sloganı ile kurum olarak üzerimize düşen görevi layıkıyla yeri getirdiğimize inanıyorum ve bu bağlamda da çalışmalarımız devam edecek” dedi.

yunus_emre-21-214x30043Ünye Orman İşletme Müdürü Aşkın Ozan AYDIN;

”Kuruma tayin olduğum gün itibarı ile gördüğüm en büyük eksiklik engelli vatandaşlara yönelik uygulanacak projeler oldu. Tesislerde, bu tür projelerin bir kısmı başlamış ve bir kısmının başlamamış olduğunu tespit ettik. İlk etapta bu eksikliği gidermek için gerekli mercilere tekliflerimizi sunduk. Genel Müdürlüğümüz ve Bölge Müdürlüğümüz de bu konu hakkında bizlerden desteğini esirgemedi ve gerekli desteği gösterdiler. Bizlerde aldığımız bu destekle en kısa zamanda çalışmalarımızı tamamladık ve şu anda engelli asansörümüz faaliyete geçmiş durumda. Akabinde görme engelli kardeşlerimiz için yürüyüş kılavuzlarımız da tamamlandı. Artık kurumlarımızda her vatandaş dilediği şekilde işlemlerini halledebilecek.

Şu an için kurumumuza bağlı şefliklerde ve işletme merkezlerimizde engelli vatandaşlarımız için gerekli alt yapı çalışmalarımız tamamlanmıştır. Ve bizler de bununla ilgili memnuniyet içerisindeyiz.

Engelli vatandaşlarımız için Engelsiz Yaşam sloganı ile kurum olarak üzerimize düşen görevi yerine getirdiğimize inanıyoruz ve inşallah bu şekilde yatırımlar yapmaya da devam edeceğiz” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-