eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Fiskobirlik Emeklileri 3. Fındık Gününde Buluştular

Fiskobirlik Emeklileri 3. Fındık Gününde Buluştular
07 Aralık 2015 - 10:02

12336155_10208299068700121_2109832634_n

Ünye Fiskobirlik Emeklileri, Talip ve Ahmet Aydın ikizlerinin organizasyonuyla 3. Fındık Gününde bir araya geldi.

Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen buluşmaya ilgi yoğunken emekliler buluşmasında günün konusu, Fiskobirlik’in yeniden üreticinin gözünde güvenilirliğini kazanma isteği oldu.

Programda konuşma yapan Talip ve Ahmet Aydın ikizleri; “Toplantımızın amacı, arkadaşlık ve dostluklarımızı sürdürmek ve vefatları nedeniyle aramızdan ayrılan arkadaşlarımızı anmaktır. Geçen yıl 2.sini gerçekleştirdiğimiz toplantımızdan sonra arkadaşlarımızın istekleri nedeniyle bu senede toplantımızın yapılmasına karar verdik” dedi.

Eski Çalışanlardan Fiskobirliğe Öneri
Yapılan konuşmada ayrıca, eski çalışanlar Fiskobirlik yönetimine öneride bulunarak; “Fiskobirlik Yönetim Kurulu Başkanımıza ve Genel müdürlüğümüze eski çalışanlar olarak önerimiz 1998 Yılında başlatılan küçük koopretiflerin İşletmeli kooperatiflerle birleştirme işlemlerinin gerçekleştirilmesidir. Fındık Üreticilerinin güvenini kazanabilmek için yeniden yapılandırma hızla yapılmalıdır. Fiskobirlik’in yeniden eski günlerine dönmesi Karadeniz fındık üreticisinin ve bizlerin en önemli beklentisidir. Fındık emektir,alın teridir,ekmek tir. altındır ona sahip çıkmak karadeniz halkının  sorumluluğudur. Bizleri yalnız bırakmayarak 3. Fındık Günü toplantısına katılan arkadaşlarımıza, misafirlerimize ve basın mensubu arkadaşlarımıza çok teşekkür ederiz. Aramızdan ayrılan arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun” diye konuştu

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-