eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

PARALARI ONLAR İÇİN BİRİKTİRİYOR

PARALARI ONLAR İÇİN BİRİKTİRİYOR
15 Eylül 2024 - 10:15

Ünyeli Minik Kahraman Mehmet Arif’ten Örnek Davranış: Sokak Hayvanlarına Mama Desteği

Ünye Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Mehmet Arif Genç, sokak hayvanlarına olan sevgisi ve duyarlılığı ile bir kez daha gönülleri fethetti. Geçen yıl sokakta bulduğu paraları kumbarasında biriktirip sokak hayvanları için mama alan Mehmet Arif, bu yıl da aynı şekilde topladığı paralarla hayvanları beslemeye devam ediyor.

Mehmet Arif’in annesi Nurgül Genç, gazetemize yaptığı açıklamada, oğlunun hayvanlara olan ilgisinin küçük yaşlardan itibaren başladığını belirterek, “Geçen yıl sokak hayvanlarına mama alarak onları besledi. Bu onun için büyük bir mutluluk kaynağı. Oğlum, bulduğu paraları yine kumbarasında biriktirerek bu yıl da aynı davranışı sergiledi. Bugün, topladığı paralarla tekrar mama aldı ve hayvanları kendi elleriyle besledi. Onun bu çevre ve hayvan sevgisi bizleri çok mutlu ediyor,” dedi.

Mehmet Arif, harçlıklarını ve sokakta bulduğu paraları sokak hayvanlarına mama almak için biriktirerek, yaşıtlarına ve çevresine örnek bir davranış sergiliyor. Nurgül Genç, oğlunun bu duyarlı davranışının diğer insanlara da örnek olmasını dilediğini belirtti.

Minik Mehmet Arif’in bu örnek davranışı, Ünye halkı tarafından da büyük takdir toplarken, sokak hayvanlarına olan duyarlılığı ile adeta bir kahraman olarak görülüyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-