eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ünye Kadın Futbol Kulübü, Fenerbahçe Maçında Seyirci Rekoru Hedefliyor

Ünye Kadın Futbol Kulübü, Fenerbahçe Maçında Seyirci Rekoru Hedefliyor
19 Eylül 2024 - 0:07

 

Ünye Kadın Futbol Kulübü, Türk futbol tarihine yeni bir heyecan katmaya devam ediyor. Şehrimizi Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi’nde başarıyla temsil eden kulübümüz, bu hafta sonu oynanacak Fenerbahçe karşılaşması için büyük bir hazırlık içinde.

Son dört yılda 3. Lig, 2. Lig ve geçtiğimiz sezon kazandığı 1. Lig şampiyonluklarıyla dikkat çeken Ünye Kadın Futbol Kulübü, bu başarılarıyla ilçemizin adını ulusal düzeyde duyurmayı başardı. Kulüp, ilçemizin spor kültürüne ve tanıtımına büyük katkılar sağlamaya devam ediyor.

Kulübün yönetiminden yapılan açıklamada, “90 milyona yaklaşan nüfuslu ülkemizin en prestijli ligi olan Turkcell Kadın Süper Ligi’nde Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor gibi büyük kulüplerle aynı platformda mücadele etmek hem yorucu hem de gurur verici bir deneyim. Bu gurur tüm Ünye’nindir,” denildi.

Bu hafta sonu Ünye İlçe Stadı’nda oynanacak Fenerbahçe maçında, kadın futbolunun seyirci rekorunu kırma hedefinde olduklarını belirten yönetim, tüm basın mensuplarından ve halktan destek istedi. Maç, 22 Eylül Pazar günü saat 14:00’te başlayacak.

Ünye Kadın Futbol Kulübü, bu tarihi anı paylaşarak, futbolseverleri ve spor kamuoyunu bu heyecan verici maça davet ediyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-