eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ramada Resort Ünye Genel Müdürü Zafer Arslantürk’ten Dünya Turizm Günü Mesajı

Ramada Resort Ünye Genel Müdürü Zafer Arslantürk’ten Dünya Turizm Günü Mesajı
27 Eylül 2024 - 16:47

Ramada Resort Ünye’nin Genel Müdürü Zafer Arslantürk, 27 Eylül Dünya Turizm Günü vesilesiyle önemli açıklamalarda bulundu. Turizmin global bir bağ kurma aracı olduğuna dikkat çeken Arslantürk, bu özel günün tüm dünyada turizmin ekonomik, kültürel ve sosyal değerlerini vurgulamak için bir fırsat olduğunu belirtti.

Zafer Arslantürk, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Turizm, sadece bir sektör değil, farklı kültürleri bir araya getiren, insanları birbirine yakınlaştıran bir köprüdür. Dünya Turizm Günü’nü kutlarken, turizmin barış, anlayış ve küresel işbirliği için ne denli önemli olduğunu bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Ünye gibi tarihi ve doğal güzelliklerle dolu bir bölgenin turizm potansiyelini artırmak için çalışmaya devam ediyoruz. Turizmin sürdürülebilirliği ve gelecek nesillere aktarılması için üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz.”

Arslantürk, ayrıca Ramada Resort Ünye olarak yerel kültüre ve çevreye duyarlı turizm anlayışını benimsediklerini, misafirlerine en iyi hizmeti sunarken aynı zamanda sürdürülebilir turizme katkı sağlamak için çeşitli projeler geliştirdiklerini de vurguladı.

Son olarak, tüm turizm çalışanlarının ve seyahatseverlerin Dünya Turizm Günü’nü kutlayan Arslantürk, “Turizm, dünyayı daha iyi bir yer haline getirme potansiyeline sahip bir güçtür. Hep birlikte bu gücü en iyi şekilde kullanmak için çalışmalıyız,” dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-