eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

METİN KIR’DAN OKÇULUK FEDERASYONU’NA DESTEK MESAJI

METİN KIR’DAN OKÇULUK FEDERASYONU’NA DESTEK MESAJI
30 Eylül 2024 - 14:07

Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Metin Kır, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu’nun 3. Olağan ve Mali Genel Kurulu’na katılmaktan onur duyduğunu ifade etti.
Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Metin Kır, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu’nun 3. Olağan ve Mali Genel Kurulu’na katılmaktan onur duyduğunu ifade etti. Yeniden başkan seçilen Cengiz Toksöz’ü tebrik eden Kır, okçuluk kültürünün yaşatılmasına yönelik desteklerini dile getirdi.
Cengiz Toksöz’e Tebrik Mesajı
Metin Kır, Genel Kurul’da yeniden başkanlığa seçilen Cengiz Toksöz için tebrik mesajı yayınladı. “Yeniden seçilen Cengiz Toksöz Bey’i tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyoruz,” diyerek Toksöz’ün okçuluk alanındaki katkılarına dikkat çekti.
Geleneksel Okçuluk Kültürüne Vurgu
Metin Kır, açıklamasında geleneksel okçuluk kültürünün Türk milleti için büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti. Bu kültürün gelecek nesillere aktarılması gerektiğini vurgulayarak, “Geleneksel okçuluk kültürümüzün yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması adına atılan her adım, milletimiz için büyük bir kıymet taşımaktadır,” dedi.
Sürdürülebilirlik İçin Birlikte Çalışma Çağrısı
Kır, bu önemli misyonun sürdürülebilirliği adına hep birlikte çalışılması gerektiğine işaret etti. “Bu önemli misyonun sürdürülebilirliği için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz,” diyen Kır, okçuluk kültürünü yaşatmak için iş birliği içinde olma çağrısında bulundu.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-