eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ASKF Başkanı Metin Kır ve Genel Müdür Veli Ozan Çakır’dan Kritik Görüşme

ASKF Başkanı Metin Kır ve Genel Müdür Veli Ozan Çakır’dan Kritik Görüşme
01 Ekim 2024 - 13:10

 

Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Metin Kır, Spor Hizmetleri Genel Müdürü Veli Ozan Çakır ile Ordu’daki spor faaliyetleri ve tesisleşme sürecine dair kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdi.

Ordu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Metin Kır, Spor Hizmetleri Genel Müdürü Veli Ozan Çakır ile Ordu’daki spor faaliyetleri ve tesisleşme sürecine dair kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdi. Kır, bu görüşmenin verimli geçtiğini belirterek, “ Çakır’ın sporun her kesime ulaşmasını sağlayacak geniş vizyonu, ilimizde spor altyapısının daha da güçlendirilmesi adına önemli bir rehberlik sundu.” ifadelerini kullandı.

Spora Erişimin Artırılması

Kır, Veli Ozan Çakır’ın projelerinin sadece gençlerin değil, her yaştan bireyin spora erişimini artırmayı hedeflediğini vurguladı. “Sn. Çakır, mevcut spor tesislerinin modernizasyonu ve yeni tesislerin kazandırılması noktasında sunduğu değerli katkılarla Ordu’nun spor potansiyelini en üst seviyeye çıkaracak adımlar atılmasını sağlayacaktır,” şeklinde konuştu.

Ordu’nun Spor Yatırımları İçin Umut Var

Kır, Çakır’ın bugüne kadar yürüttüğü başarılı çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, “Kendisi liderliğinde Ordu’nun spor yatırımlarında büyük bir atılım yapacağına inancım tam. İlimizde hem yerel spor kulüplerinin desteklenmesi hem de ulusal ve uluslararası spor etkinliklerine ev sahipliği yapabilecek tesislerin kazandırılması, gelecekteki spor başarılarımızın temelini oluşturacaktır.” dedi.

Metin Kır, Veli Ozan Çakır’ın tecrübeli yönetimi ve dinamik yaklaşımının, yapılan her adımda büyük fark yaratacağına inandığını sözlerine ekledi. “Ordu’da spor faaliyetlerinin daha da gelişmesi için gerekli olan tüm adımların atılacağını ümit ediyorum,” dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-