eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Okçuluk Federasyonu Başkanlığına Yeniden Seçildi

Okçuluk Federasyonu Başkanlığına Yeniden Seçildi
02 Ekim 2024 - 7:19

Ordulu Abdullah Topaloğlu Okçuluk Federasyonu Başkanlığına Yeniden Seçildi

2006 yılından beri başkanlık görevini sürdüren Ordulu Abdullah Topaloğlu, 189 oyun 158’ini alarak güven tazeledi.Türkiye Okçuluk Federasyonu’nun 6. olağan ve 7. mali genel kurul toplantısı Ankara’da The Green Park Hotel’de gerçekleştirildi. Seçime tek aday olarak giren mevcut başkan Abdullah Topaloğlu, 189 geçerli oyun 158’ini alarak yeniden başkan seçildi.

 

Topaloğlu’nun başkanlığındaki yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Alper Aytaçoğlu, Ersan Odaman, Elif Özdemir, Elif Çahlıyan, Emrah Yoğurtçu, Fuat Yıldırım, Hüseyin Ersan Topbaş, Mehmet Fatih Kalender, Metin Gazoz ve Muhammed Mustafa Bakırcı.

 

Abdullah Topaloğlu Kimdir?
1 Şubat 1954 tarihinde Ordu’nun Fatsa ilçesinde doğan Abdullah Topaloğlu, eğitimini Gazi Üniversitesi Eğitim Fakültesi Edebiyat Bölümü’nde tamamladı. 1977 yılında Spor Toto Teşkilat Başkanlığı’nda memur olarak göreve başlayan Topaloğlu, bu kurumda çeşitli kademelerde çalıştı ve 8 yıl boyunca Spor Toto Teşkilat Başkanlığı görevini yürüttü. 1999 yılında emekliye ayrılan Topaloğlu, kariyeri boyunca Türk sporuna birçok önemli katkıda bulundu.

 

Türk Güreş Vakfı, Türkiye Güreş Federasyonu ve Gençlik ve Spor Vakfı’nda asbaşkanlık görevlerinde bulunan Topaloğlu, 17 yıl boyunca Türkiye Okçuluk Federasyonu yönetim kurulu üyeliği yaptı. 2006 yılından bu yana Türkiye Okçuluk Federasyonu Başkanlığı görevini sürdüren Topaloğlu, aynı zamanda Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi yönetim kurulu üyesidir.

 

Başarılı yönetimi ile Türkiye okçuluk sporuna önemli sporcular ve madalyalar kazandıran Topaloğlu, evli ve bir çocuk babasıdır.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-