eskort samsun

ÜNYENETHABER

>
Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Hüseyin Tavlı Beşiktaş’ı Ağırladı

Hüseyin Tavlı Beşiktaş’ı Ağırladı
06 Ekim 2024 - 8:58

Ünye Belediyesi, Beşiktaş J.K. Kadın Futbol Takımı Yetkililerini Ağırladı

 

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, yarın ilçede oynanacak Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi maçı öncesinde Beşiktaş J.K. Kadın Futbol Takımı yetkililerini belediyede ağırladı. Ziyarete, Beşiktaş J.K. Kadın Futbol Takımı İdari Direktörü Hasan Sarıgül, Teknik Sorumlu Mesut Kır ve takım kaptanı Başak Gündoğdu katıldı.

Başkan Tavlı, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Yarın ilçemizde gerçekleşecek olan Ünye Kadın Futbol Kulübü-Beşiktaş J.K. Kadın Futbol Takımı karşılaşması öncesi takım yetkililerini ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Beşiktaş J.K. Kadın Futbol Takımı’nın değerli temsilcilerine ilçemize hoş geldiniz diyorum. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Ünye Kadın Futbol Kulübü ve Beşiktaş J.K. Kadın Futbol Takımı arasındaki bu karşılaşmanın, kadın futbolunun gelişimine katkı sağlaması ve spor camiasını bir araya getirmesi bekleniyor. Maçın coşkulu bir atmosferde geçmesi ve ilçedeki futbolseverlerin yoğun ilgisiyle desteklenmesi hedefleniyor.

Bu tür etkinlikler, kadın sporunun desteklenmesi ve teşvik edilmesi açısından büyük önem taşıyor. Ünye, bu tür organizasyonlarla sporun yaygınlaşmasına ve kadın futbolunun daha görünür hale gelmesine katkıda bulunmayı amaçlıyo

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P