eskort samsun

ÜNYENETHABER

>
Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Spor, Kars 36 Spor’u Konuk Ediyor!

Ünye 1957 Spor, Kars 36 Spor’u Konuk Ediyor!
13 Ekim 2024 - 1:41

Bölgesel Amatör Lig’in iddialı ekiplerinden Ünye 1957 Spor, bugun Kars 36 Spor ile karşı karşıya gelecek.

Bölgesel Amatör Lig’in iddialı ekiplerinden Ünye 1957 Spor, bugün Kars 36 Spor ile karşı karşıya gelecek. Maç, Ünye İlçe Stadı’nda saat 13:00’te oynanacak. Ünye ekibi, bu önemli mücadeleye sıkı bir şekilde hazırlanmaya devam ediyor.

Hedef Galibiyet
Teknik direktörün gözetiminde antrenmanlarını sürdüren Ünye 1957 Spor, sahasında oynayacağı Kars 36 Spor karşısında galibiyet hedefliyor. Son haftalarda çıkış arayan takım, taraftarının desteğiyle galibiyeti yakalayarak ligde üst sıralara tırmanmayı amaçlıyor.

Ev Sahibi Avantajı
Ünye İlçe Stadı’nda oynanacak olan bu kritik maç, Ünye 1957 Spor için önemli bir fırsat olarak görülüyor. Kendi sahasında mücadele edecek olan takım, ev sahibi avantajını kullanarak 3 puanı hanesine yazdırmayı planlıyor.

Kars 36 Spor da İddialı
Rakip Kars 36 Spor ise zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılmak istiyor. Her iki takım da Bölgesel Amatör Lig’de iddialı konumda oldukları için, bu karşılaşma büyük bir çekişmeye sahne olacak.

Maç saat 13 den itibaren A52TV YOUTUBE ve Ünye Gündem FACEBOOK sayfalarından naklen yayınlanacak.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P