eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Ünye 1957 Spor Tek Golle Yıkıldı

Ünye 1957 Spor Tek Golle Yıkıldı
21 Ekim 2024 - 0:59

Tortumspor, Ünye 1957’yi Tek Golle Geçti

Bölgesel Amatör Lig 2. Grup 3. hafta mücadelesinde Tortumspor, Mehmet Gündüz’ün 79. dakikada attığı golle Ünye 1957 Spor’u 1-0 mağlup etti. Bu galibiyetle Tortumspor 6 puanla 5. sıraya yükseldi.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 2. Grup 3. hafta karşılaşmasında Tortumspor ile Ünye 1957 Spor kozlarını paylaştı. Zorlu geçen mücadelenin 79. dakikasında Mehmet Gündüz’ün attığı gol, Tortumspor’a galibiyeti getirdi. Maç boyunca savunma direncini koruyan Tortumspor, Ünye 1957’ye karşı kritik bir galibiyet aldı.

 

İlk Yarıda Dengeli Oyun

Karşılaşmanın ilk yarısı her iki takım için de dengeli geçti. Orta saha mücadelesine sahne olan maçta, iki ekip de net gol pozisyonları bulmakta zorlandı. İlk yarı golsüz beraberlikle tamamlanırken, ikinci yarıda oyun daha hareketlendi.

 

Mehmet Gündüz Skoru Belirledi

Maçın ikinci yarısında ev sahibi Tortumspor, daha baskılı bir oyun sergilemeye başladı. Beklenen gol 79. dakikada Mehmet Gündüz’den geldi. Gündüz’ün attığı golle Tortumspor 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Ünye 1957 Spor eşitlik golü için çabalasa da sonuca ulaşamadı ve maç 1-0 Tortumspor’un galibiyetiyle sona erdi.

 

Puan Durumu Değişti

Bu galibiyetle Tortumspor puanını 6’ya yükseltti ve 5. sıraya yerleşti. Aynı puana sahip Ünye 1957 Spor ise averaj farkıyla 4. sırada yer aldı. Her iki takım da gelecek haftalarda daha iyi sonuçlar elde ederek üst sıralarda yer bulmayı hedefliyor.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-