eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

CHP’DE TEMEL SİYASET EĞİTİMİ VERİLDİ

CHP’DE TEMEL SİYASET EĞİTİMİ VERİLDİ
09 Nisan 2016 - 13:25

jklk

Cumhuriyet Halk Partisi Ünye İlçe Teşkilatı’nda üyeler Parti Okulu Eğitmenleri tarafından iki gün boyunca eğitim verilecek. Birinci gün tamamen teorik derslerden İletişim, CHP Tarihi, CHP Programı, Sosyal Demokrasi ve Tüzük olacak. İkinci gün sosyal projeler nasıl yapılacağını öğrenecekler.

İlçe Başkanlığı adına açıklama yapan Savaş Sarıkaya, şöyle konuştu; 1“Parti üye eğitimi geçmişten bugüne farklı isimler ile gerek parti içi eğitim, gerek parti okulu adlarıyla hep kendini göstermiş. Ancak uzun soluklu olamamıştır. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun eğitime ciddi manada destek olacağını beyan etmesinin ardından yeniden bir ateş yakılmıştır. Küllenen ateş yeniden alevlendirilmiştir. Üyelerin temel siyasi eğitim başlığı altında eğitim çalışmalarına devam edeceğiz. Bu eğitime katılan üyelerimizle geleceği daha etkin, kararlı, ve inançlı bir siyasi birimle yönlendirileceğimize inancımız tamdır. İki günlük bu eğitim sonunda birçok bilgilerimizi tazeleyecek, yeni bilgilere erişecek ve en önemlisi ekip çalışması ruhunu yenileyerek eğitim sonuna 2hayata geçirilecek projeler ile kitlelere ulaşacağız. Bu çalışmalar ve birliktelik tüm kentimizde ve ülkemizde karşılığını bulacak, önce Ünye’de ardından da ülkemizin yönetimine iktidar olacağız” dedi.

Ordu İl Eğitim Sekreteri Gül Güley, ise eğitimde üyelere başarılar dileyerek şunları söyledi; “Sizler ile buluşmaktan son derece memnunuz. İlimizde okulumuzu açtık. Henüz çok yeni olmasına rağmen arkadaşlarımız çok güzel faaliyetlere bulundu. Burada sizleri ve genç arkadaşları görüp tanışmak çok güzel bir duygu. Karşıma canlı bir ekip görüyorum. Onun için çok mutluyum. Hepinize başarılar diliyorum. Kolay gelsin işlerimiz diyorum” dedi.

 

3

Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İl Genel Meclis Üyesi, Ordu ve Giresun Bölge Koordinatörü ve Parti Okulu Eğitmeni Ömer Mustafa Yılmaz ise kendini tanıtarak eğitim süreci hakkında şunları söyledi; “Ben Parti Okulu Eğitmeniyim. Şuanda bu sınıfın sorumlusuyum. Cumhuriyet Halk Partisi Parti Okulu yeni bir yapılanma sürecine girdi. Ordu ve Giresun bir bölge oldu. Önceden her il kendi eğitimini kendisi yapıyordu. Artık Ordu ve Giresun bir bölge oldu. Ben de Bölge Koordinatörü olarak görevlendirildim. Şimdi Ordu’nun ilçelerine eğitimlerimizi sürdüreceğiz ve parti okulunu harekete geçireceğiz. Aynı zamana Bulancak İl Genel Meclis Üyesiyim. İki gün boyunca sizler ile beraber olacağız. Birinci gün tamamen teorik dersler olacak. İletişim, CHP Tarihi, CHP Programı, Sosyal Demokrasi ve Tüzük olacak. İkinci gün sosyal projeler nasıl yapılıyor önce buna hep beraber çalışacağız. Sonra sizler ekiplere bölüneceksiniz. Ekipler sosyal proje hazırlıklarını yapacak” dedi.

 

4

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-