eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ÜNÇEK Şampiyonadan Birincilik ile Döndü

ÜNÇEK Şampiyonadan Birincilik ile Döndü
22 Nisan 2016 - 17:14

y

Antalya’da gerçekleşen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası Milli Takım Seçmelerinden Türkiye birinciliği ile dönen Ünye’li sporcular başarılarını Ünye Kaymakamı Mustafa DEMİR’i makamında ziyaret ederek paylaştı.
Antalya’da 2-6 Nisan 2016 tarihleri arasında gerçekleşen ve 59 ilden binin üzerinde bilek güreşi sporcusunun katıldığı şampiyonada 18 yaş altı genç bayanlar kategorisinde Ordu ili takım halinde Türkiye birincisi oldu. Ordu İdeal Genç GSK, Fatsa Çevikder ve Ünye ÜNÇEK Spor Kulübünü toplamda 48 sporcuyla yarışmaya katıldı.

Şampiyona ile ilgili açıklamada bulunan ÜNÇEK Bilek Güreşi antrenörü Mustafa ARSLAN; “Antalya’da gerçekleşen Türkiye Bilek Güreşi Şampiyonası’nda Ordulu sporcuların büyük başarı elde ettiğini ifade ederek şunları kaydet. Ünçek Spor Kulübü’nden Çiğdem Yılmaz 70 kg. sol kolda , Zehra Çoban 60 kg. sağ kolda, Fatmanur Keskin 70 kg. sağ kolda, Murat Kuyumcu 50 kg.sağ kolda, Mustafa Şen 65 kg. sağ kolda bronz , iİdeal Gençlik Sporcumuz Yeter Bağ 65 kg sağ sol kolda ve Aynur Bir 55 kg sol kolda 1. oldu. Altın madalya alarak toplamda 10 madalya kazandılar. Şampiyonaya Ünye’den 24, Ordu ilinden farklı kategorilerde toplamda 48 bilek güreşi sporcusu katıldı. 4 gün süren yarışmalarda Ordu Bilek Güreşi 18 Yaş Altı Genç Bayanlarda takım halinde 82 puanla Türkiye birinciliğini elde ederek kupa aldı’’ ifadelerinde bulundu.
Ünye Kaymakamlığı olarak ÜNÇEK’in çalışmalarında yanlarında olduklarını ifade eden Ünye Kaymakamı Mustafa DEMİR; “Ünye ilçemiz, bilek güreşi sporcularını Antalya’da en güzel şekilde temsil ederek genç kızlarda Türkiye birincisi olarak başarı kaydettiler. Ben kendilerini, antrenörlerini ve ailelerini tebrik eder, başarılarının devamını dilerim’’ dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-