eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ZIRVA TEVİL GÖTÜRMEZ

ZIRVA TEVİL GÖTÜRMEZ
30 Nisan 2016 - 4:01

RTR

Soner Yalçın’ın yazmış olduğu Galat’-ı Meşhur adlı kitabına Ünye Ak parti İlçe yönetim kurulu üyesi Selami Kurt sert tepki göstererek,Soner Yalçın yeni yazmış olduğu kitabında Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve Başbakan Yardımcımız Sayın Numan Kurtulmuş hakkında saçma sapan deli zırvasından öte gitmeyen ifadelerde bulunmuştur dedi.
Ak parti dış ilişkiler sorumlusu Kurt,Güya 18-20 yaşlarındayken başlarında ağabeyleri ile Kaz Dağları’na kampa 1557542_791586874194500_3558296615786672400_ngidiyorlarmış, kampa giderken vapurda toplu namaz kılıyorlarmış, spor yerine asıl dini eğitim alıyorlarmış, orman içine gizlenmiş kampta büyük bir çadırda arkadaşları Murat Ülker’in getirdiği kutu kutu Ülker bisküvilerini yiyip ilahiler söyleyip dağ suyu ile abdest alıp, toplu namaz kılıp, Kuran-ı Kerim okuyorlarmış.
İran’da İslam devriminden etkilenip İran dalgasının Türkiye’yi de hemen etkileyeceğine inanıp, kendi aralarında tartışma konusunun devrimin ‘silahlı mı silahsız mı’ olacağıymış, çadır etrafında ellerindeki derme çatma tüfeklerle nöbet tutuyorlarmış mışta mış…

Soner Yalçın’ın bunları yazarken ne içtiğini elbette merak ediyoruz. Bu ülkenin bu kadar büyük meseleleri varken böylesine saçma sapan, boş, anlamsız düşüncelerle kendini yormaması gerektiğini Sayın Numan Kurtulmuş’un da ifade ettiği üzere “zırva tevil götürmez” diyoruz.

Kimse Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na hele de hemşerimiz Sayın Numan Kurtulmuş’a ileri geri saçma sapan sözlerle asla “Galet” yapmaya kalkmasın.
Soner Yalçın elbet de şunu iyi bilmelidir Meşrutiyeti ilan eden, Cumhuriyeti ilan eden bu ülkede “Ciddiyetinde” ilan edilme zamanı geldi de geçiyor.
Soner Yalçın’a saçma sapan işleri bırakıp CHP’nin “eylem olur biz eyleme gideriz” milletvekili timine katılıp oralarda slogan atmak suretiyle mutlu olmasını diliyoruz dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-