eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

KARADENİZ MAHALLİ OFF-ROAD YARIŞLARI

KARADENİZ MAHALLİ OFF-ROAD YARIŞLARI
07 Mayıs 2016 - 12:53

20160507AW740470_01

Ordu’nun Fatsa ilçesinde gerçekleşecek olan Karadeniz Mahalli Off-Road yarışlarının 1. ayağı kahvaltı programı ile başladı.

Düzenlenen programa Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, Fatsa Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Ahmet Çelik, Fatsa Gençlik ve spor Müdürü Halil Bekyürek, Fatsa Off-Road Spor Kulübü Başkanı Naim Felek ve çevre il ve ilçelerden gelen off-roadcılar katıldı.
Programda açıklamalarda bulunan Fatsa Off-Road Spor Kulübü(FAT-OFF) Başkanı Naim Felek yaptığı açıklamada, “Yarışlarımızın startını vermeden önce kaynaşma ve birlik kahvaltısında biraya geldik. Sonrasında şehir içi tur ve kamp alanına gidilecek. Yarışmacı arkadaşlarımız hazırlamış olduğumuz etaba bakacaklar ve bugünü böyle noktalayacağız. Güzel bir organizasyona ev sahipliği yapıyoruz. Yarın sabah saat 10.30’da start alacak yarışlarımız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz Bey startı verecek. İyi hazırlandık kulüp olarak yarışlara ve buradaki kupayı biz almak istiyoruz” dedi.
Kahvaltı sonrası off-roadcılar şehir içi turu yaparak Fatsalıları ve bölge halkına araçlarla bir gösteri yaptılar. Şehir içi turu sonrası off-roadcılar yarınki yarışlar öncesi konaklamak için kamp alanlarına gittiler.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-