eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ÜNYE’DEN KILIÇDAROĞLU’NA ÖYLE BİR TEPKİ GELDİ Kİ…..

ÜNYE’DEN KILIÇDAROĞLU’NA ÖYLE BİR TEPKİ GELDİ Kİ…..
12 Mayıs 2016 - 0:16

op

Kemal Kılıçdaroğlu TOBB Genel kurulunda Başkanlık sistemi gelecekse ancak kanla gelir diyor. Bu açıklama ancak darbeci zihniyetteki Kılıçdaroğlu’na yakışırdı diye tepkisini dile getiren Ak Parti yönetim kurulu üyesi ve dış ilişkiler başkanı Selami Kurt konuşmasına şöyle devam etti.

Kılıçdaroğlu Sayın Cumhurbaşkanımızı eleştirirken böyle bir Başkanlık sistemini kan dökmeden bu ülkede gerçekleştiremezsiniz demek suretiyle milleti tehdit ediyor. “Millet böyle tehdit edilir mi? Ana muhalefet partisine bu yakışır mı? Sen darbecimisin? Darbe mi yapmak niyetindesin? Darbecilere çağrımı yapıyorsun”?

Kılıçdaroğlu bu açıklamasıyla CHP’nin demokratik siyasetle alakasının olmadığını da göstermiştir. Adamın siyaset anlayışı küfür, hakaret, kumpas ve kan’dan ibaret ve bu haliyle de bir zavallı.

Sen Cumhuriyet Halk Partisini kirletiyorsun. Kılıçdaroğlu CHP’nin başına gelmiş en büyük talihsizliktir. İki tip insan vardır. Zaman geçtikçe hatalarıyla yüzleşen. Zaman geçtikçe yüzsüzleşen.

Şu bilinmeli ki Meşrutiyeti ilan eden, Cumhuriyeti ilan eden bu ülkede “Ciddiyetinde” ilan edilme zamanı geldi de geçiyor. Kılıçdaroğlu’nun açıklaması bir gaf değil programlı bir iç savaş çağrısı gibidir. Kılıçdaroğlu bu ağziyla Milletin Meclisi olan TBMM’ne değil Kandil’e yakışıyor.

İŞTE KILIÇDAROĞLU’NUN OLAY YARATACAK SÖZLERİ

Kılıçdaroğlu: Başkanlık sistemini kan dökmeden bu ülkede gerçekleştiremezsiniz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, başkanlık sistemi tartışmalarıyla ilgili “Anayasa’yı değiştirelim; ne için? ‘Başkanlık sistemini getireceğiz’. Bir kişi konuşacak, Türkiye susacak. Bir kişi konuşacak, hakim ona göre karar verecek. Bir kişi konuşacak, ona göre milletvekili listeleri hazırlanacak. Böyle bir başkanlık sistemini kan dökmeden bu ülkede gerçekleştiremezsiniz” dedi.
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-