eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

‘İNŞAATIN GÜVENLİĞİ VAR AMA HALKIN GÜVENLİĞİ YOK’

‘İNŞAATIN GÜVENLİĞİ VAR AMA HALKIN GÜVENLİĞİ YOK’
12 Mayıs 2016 - 17:37

Kaldırımın İnşaat Alanına Dahil Edilmesine Tepki

aaaaa

Ünye’de alışveriş merkezi yapılan alanda kaldırımın inşaat alanına dahil edilip araç yolunun bariyer çekilerek yayalara tahsis edilmesi tepki çekti.

Ünye’de Ticaret merkezi yapılan alanda kaldırımının kapatılması ve yayaların yolu kullanması tepki çekti. Firma, güvenlik önlemleri kapsamında inşaat alanı çevresinde güvenlik önlemi aldı ve inşaat alanını bariyerle çevirdi. Sahildeki kaldırım inşaat alanına dahil edilip kapatıldı. Güvenlik çemberi adı altında alınan önlemler yayaların kaldırımda yürümesine engel olurken ,anayolu kullanmalarına ve tehlikeye atılmalarına sebep oluyor. Ayrıca anayolda bulunan yaya geçidini kullananlar ise yaya geçidi sonundaki kaldırımın bitmesi sonucu şaşkınlıkla kendilerini karayoluna atıyorlar. Can ve mal kaybına sebep olabilecek bu görüntülere insanlar tepki gösterirken “Ne kaldırımı kullanabiliyoruz ne yaya geçidini. Yetkililerin bu işe önlem alması gerekir. En azından bu alanda trafik polisi görev yapabilir.” dediler.

Vatandaşlar şöyle konuştu:”İnşaatın güvenliği için halkın güvenliğini tehlikeye soktular. İmar kanunu gereği hiçbir kamu kuruluşu buna izin vermemeli. AVM inşaatı için kamu alanına tecavüz edilmesini doğru bulmuyorum.  Ama vatandaşı düşünmüyor. Vatandaş yoldan yürüyor. Bir araba çarpsa bunun hesabını kim verecek. İnşaatın güvenliğini almışlar ama halkın güvenliği yok. Ünye belediyesi nerede?bu işleri hiç mi takip etmiyorlar?insan canı bu kadar ucuz mu?Rahat koltuklarından kalksınlar milletin sorunları ile ilgilensinler. Halk olarak yetkilileri göreve davet ediyoruz ” dediler.

aa aaa aaaa

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-