eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Engelleri Aşarak Mezun Oldular

Engelleri Aşarak Mezun Oldular
01 Haziran 2016 - 14:17

dd

 

Ticaret Borsası Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezini bitiren öğrenciler bugün mezuniyet sevinci yaşadı. Diplamasını alan öğrenilerin sevincini aileleri de paylaştı.

Ticaret Borsası Özel Eğitim Uygulama Merkezi ve Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencilerinin diplomalarının verilmesi için düzenlenen mezuniyet törenine aileler  de katıldı.

Öğrenciler üzerinde emeği olan öğretmen ve velilere teşekkür ederek konuşmaya başlayan Okul Müdürü Fatih Keleş;

Öğrencilerimize almış oldukları eğitimi tamamlama bilici oluşturma, onları mutlu etme ve ailelerimizin çocukları ile gurur duymalarını sağlamak amacı ile tertiplenen mezuniyet programı ile öğrencilere diplomalarını verdik. Bizi bu anlamlı günümüzde yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. 1 mart 2005 tarihinde eğitime ilk başlayan öğrencilerimizin diplomalarını vermek için bir araya geldik. okul olarak bu günlerde karmaşık duygular içerisindeyiz. Uzun süredir beraber olduğumuz alıştığımız ve çok sevdiğimiz öğrencilerimizden ayrılmanın hüznünü yaşıyoruz. Bir taraftan da ilk mezunlarımızı sevinci ve mutluluğu içerisindeyiz.

Ben öğrencilerimizin yetiştirilişinde başta öğretmenlerim olmak üzere tüm çalışan personellere teşekkür ediyorum. Gerçekten bu süre içerisinde emek sarf ettiler, belki bizler öğrencilerimize tarih, coğrafya dersi öğretemeyebiliriz ama biz bütün öğrencilerimize yaşamayı öğrettik. Siz değerli velilerimizden emanet olarak aldığımız evlatlarınızı biz idareciler, öğretmenler ve tüm çalışanlar olarak onlara hizmet ederek kendine güvenen evlatlar vereceğimize kendi ihtiyaçlarını karşılaya bilen saygılı ve sevgi dolu bireyler olarak tekrar sizlere emanet ediyoruz. Biz mezun olan öğrencilerimize mutlu bir yaşam diliyoruz, siz değerli misafirlerimize de teşekkür ediyorum.” dedi.

Ardında üç öğretmenin işaret dili gösterisi ve öğrencilerin kep atmalarının ardından program sona erdi.

IMG_7575-1024x768

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-