eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

OSKİ HEYETİ MÜNİH ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ VE ATIK YÖNETİMİ FUARINA KATILDI

OSKİ HEYETİ MÜNİH ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ VE ATIK YÖNETİMİ FUARINA KATILDI
08 Haziran 2016 - 16:21

d

Ordu Büyükşehir Belediyesi OSKİ Genel Müdürlüğü teknik heyeti Avrupa’nın ve Dünya’nın en önemli fuarlarından biri olan Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarına (IFAT) katılım sağladı.

OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük ve Genel Müdür Yardımcısı Suat Olgun ile birlikte kurumun teknik departmanlarında görevli daire başkanı, şube müdürleri ve mühendislerinden oluşan 20 kişilik teknik heyet fuara katılım sağladı.

SEKTÖRÜN DÜNYADAKİ EN BÜYÜK VE EN KAPSAMLI FUARINA KATILIM SAĞLANDI

IFAT 2016 Münih Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı, iki yılda bir defa Almanya’nın Münih kentinde düzenlenerek gdderi dönüşüm, çevre teknolojileri, pompalar, vanalar, kombine araçlar, vidanjörler, borular, arıtma tesislerinde kullanılan teknolojiler ve atık yönetimi konularında ihtiyaç duyulan tüm yenilikleri sunuyor.

TEKNOLOJİ OSKİ TARAFINDAN YAKINDAN TAKİP EDİLİYOR

Avrupa, Ortadoğu, Kuzey Afrika, Asya ve Amerika’dan birçok ziyaretçi ve firmanın katılım sağladığı fuarda OSKİ teknik ekibi standartları inceleyerek, yeni çıkan ürünler ve teknolojik gelişimler hakkında bilgi sahibi oldu. Değişen teknolojik uygulamaları yakından takip eden ekip, Ordu’ da uygulanması muhtemel sistemler üzerinde çalışmalar yaptı.

TEKNİK HEYET MÜNİH BİLİM MÜZESİNİ DE GEZDİ

Münih’te Alman Mühendisler Odası tarafından 1903’de kurulan dünyanın en büyük bilim ve teknoloji müzesi olan “Deustches Muzeum” gezilerek dünyadaki gelişmede Almanların özellikle makine sanayinde nasıl çalışmalar yaptığı gözlemlendi.

ÇALIŞMALARIMIZDA HİZMET KALİTEMİZİ ARTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ

Fuar hakkında bir değerlendirmede bulunan OSKİ Genel Müdürü Fatih Yürük: “Gelişen ve değişen teknolojiye kurum olarak ayak uydurmamız için dünyada neler oluyor, bitiyor haberdar olmamız lazım. Almanya’da iki yılda bir düzenlenen bu fuara, teknik yönetici kadromuz ve farklı branşlardaki mühendislerimizle birlikte incelemelerde bulunduk. Yeni çıkan ekipman, sistem ve uygulamaları yerinde inceleyerek Ordu’da yaptığımız çalışmalarda en yüksek kaliteyi yakalamayı hedefliyoruz” dedi.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-