eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

MİLLETİN ŞEREFLİ NÖBETİ DEVAM EDİYOR

MİLLETİN ŞEREFLİ NÖBETİ DEVAM EDİYOR
22 Temmuz 2016 - 1:43
18c65b09-bd9e-44bf-aecb-b94f5c89d43eMİLLETİN ŞEREFLİ NÖBETİ DEVAM EDİYOR
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, demokrasi nöbetini sürdüren binlerce Orduluyu yalnız bırakmıyor.
Altınordu ilçesinin yanı sıra Fatsa ve Ünye’de günlerdir demokrasi nöbeti tutan vatandaşların yanında duran Başkan Yılmaz, bayrağını alarak meydanları dolduran 7’den 70’e herkese seslenerek, “Bu darbenin kazananı millettir” dedi.
“SİZ OLMASAYDINIZ ORTADA NE DEVLET KALIRDI NE HÜKÜMET”
Demokrasi nöbeti, 6. gününde de ilk günkü heyecan ve coşkuyla devam etti. Halkın ortaya koyduğu milli ruha kayıtsız kalmayan Başkan Enver Yılmaz, Altınordu ilçesinin ardından Fatsa ve Ünye ilçelerinde de demokrasi nöbeti tutan vatandaşları yalnız bırakmadı.
Fatsa ve Ünye’de meydanları dolduran binlerce vatandaşa seslenen Başkan Yılmaz, “Bu darbe girişiminin kazanını milletimizdir. Siz olmasaydınız ortada ne devlet ne de hükümet kalırdı. Kamuda açığa alınanların sayısı 50 bini geçti. Bunlar temizleninceye kadar hem bizim ve Ordu’nun hem de Cumhurbaşkanımızın mücadelesi devam edecek. Türkiye Cumhuriyeti, güçlü iradesini bunlar üzerinde de sonuna kadar gösterecektir” şeklinde konuştu.
“ALLAH BİRLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN”
Bu mesele herkesin meselesi diyerek tüm Türkiye’yi duyarlı olmaya davet eden Başkan Enver Yılmaz, “Allah birliğimizi daim, gazamızı mübarek eylesin” diye konuştu.
Başkan Yılmaz, ilçelerdeki ziyaretinin ardından, Altınordu ilçesi “Demokrasi Meydanı” önünde yağmura aldırış etmeden bekleyen vatandaşın yanında yerini aldı. Vatandaşa sabahın ilk ışıklarına kadar yiyecek ikramında bulunan esnafı ziyaret eden Başkan Enver Yılmaz, onlarla sohbet ederek demokrasi nöbetine verdikleri destek için teşekkür etti.
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-