eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ŞEKER BAYRAMINDA EN ANLAMLI HEDİYEYİ ALDI!!!

ŞEKER BAYRAMINDA EN ANLAMLI HEDİYEYİ ALDI!!!
22 Temmuz 2016 - 14:23

aaa

Bayramın birinci geçirdiği talihsiz bir kaza sonucu 3 metre yükseklikten düşen küçük Rümeysa sağlığına kavuştu.

En anlamlı hediyesini sağlığına yeniden kavuşarak alan 7 yaşındaki  minik hasta Rümeysa BODUR sağlığına kavuşmanı verdiği mutluluğu yaşıyor. Geçirdiği talihsiz kaza sonucu Ordu’dan Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Acil Servisine kaldırılan küçük Rümeysa’ya yapılan tetkiklerde beyin kanaması ve kafatası kemiklerinden birinde çökme tarzı kırığı olduğu saptandı.  Hayati tehlikesi yüksek olan Rümeysanın aynı zamanda doğumsal kan hastalığı da mevcuttu.

Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet EROĞLU, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Uzm. Dr. Musa Yılmaz ACAR ve Dahiliye Uzmanı Uzm.Dr. Taner AKDERE tarafından değerlendirilen minik Rümaysa’ya acil ameliyat kararı alındı. Vakit kaybetmeden ivedilikle ameliyata alınan minik Rümeysa Çakırtepe Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet EROĞLU tarafından ameliyat edildi.

Ameliyatı başarıyla gerçekleşen Rümeysa bir hafta sonra şifa ile taburcu edildi. Çocuklarının sağlığına kavuştuğunu gören anne ve babası mutluluklarını gizleyemeyerek  operasyonu gerçekleştiren Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet EROĞLU, Anestezi Uzmanı Uzm. Dr. Musa Yılmaz ACAR, Dahiliye Uzmanı Uzm. Dr. Taner AKDER, Hastane Yönetimi ve çalışanlarına teşekkür etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-