eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

AMELİYATLARI ARKADAŞLIKLARINA VESİLE OLDU!!!

AMELİYATLARI ARKADAŞLIKLARINA VESİLE OLDU!!!
26 Temmuz 2016 - 13:29

aa4Orduda yaşayan Nurdan DOĞAN ve Ünye de yaşayan Gülizar ALTUNKAYA ameliyat olmak için geldikleri Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi’nde iyi bir arkadaşlığa da adım attılar.  Boyun fıtığı rahatsızlığı çeken her iki hasta da tedavi süreci boyunca iyi bir arkadaş olduklarını ve ameliyat olduktan sonra hem sağlıklarına kavuşup hem de dostluk kazanmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

Orduda yaşayan işletme sahibi olan Nurdan DOĞAN boyun fıtığı hastası olduğunu ve bir yıldır boynunda, kolunda şiddetli ve dayanılmaz ağrılar çektiğini ifade etti. Güç kaybının da bu tür şikayetlere eklenmesinin üzerine sağlık kuruluşlarına başvurduğunu belirten Nurdan DOĞAN, gittiği tüm hastanelerde ameliyat olması gerektiğinin söylendiğini belirtti.

Bunun üzerine yurt dışından gelen abisinin önerisiyle Özel Ünye Çakırtepe Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet EROĞLU’na göründüğünü belirtti. Burada yapılan tetkikler sonucunda da ameliyat sonucu çıktığını söyleyen Nurdan DOĞAN, ameliyat kararını vererek ameliyat olduğunu ve ameliyat öncesi çektiği sıkıntılardan büyük oranda kurtulduğunu söyledi. Nurdan DOĞAN ameliyatını gerçekleştiren Doktoru Ahmet EROĞLU ve Anestezi Uzmanı Musa Yılmaz ACAR’a teşekkür etti.

Bir diğer hasta ise Gülizar ALTUNKAYA. Gülizar ALTUNKAYA da boyun fıtığından muzdarip olan hastalardan biri olduğunu ifade etti. Şiddetli ağrılar, kolda uyuşmalar, güç kaybı, baş ve boyun ağrısı gibi bir çok faktöre sebep olan boyun fıtığı rahatsızlığından bir hayli dertli olduğunu belirten hasta Gülizar ALTUNKAYA bu şikayetlerden dolayı Ahmet EROĞLU’na başvurduğunu belirtti. Özel ve sosyal hayatını olumsuz yönde etkileyen bu rahatsızlığından dolayı tedavi olma kararı aldığını belirten Altunkaya, daha önce bel fıtığı ameliyatını da Op. Dr. Ahmet EROĞLU’na olduğunu ve boyun fıtığı içinde ameliyat olma kararı aldığını belirtti. Ameliyat olmadan önce çektiği ağrılarından ve yaşadığı sıkıntılardan kurtulduğunu söyleyen Gülizar ALTUNTAŞ doktoru Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Ahmet EROĞLU’na, Anestezi Uzmanı Uzm. Dr. Musa Yılmaz ACAR’a teşekkür etti.

 

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-