eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

Çaybaşı’nda Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor

Çaybaşı’nda Demokrasi Nöbeti Devam Ediyor
27 Temmuz 2016 - 10:26

aaa

Çaybaşın’da darbe girişimine karşı 15 Temmuz gecesi sokaklara dökülen Çaybaşılılar, demokrasi nöbetini sürdürüyor. 7’den 70’e toplumun her kesiminden insanın katıldığı demokrasi nöbeti bayram havasında devam ediyor.
Vatandaşlar ile birlikte ilk günden beri demokrasi nöbetine katılan Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet YANIK, “Bu millet yapılan darbeyi geri püskürmüştür. Eli kanlı Fethullahçı Terör Örgütü’ne (FETÖ) darbe yapan millet olmuştur. Bu milletten Allah razı olsun” dedi.
Cumhurbaşkanımız tamam diyene kadar devam
Demokrasi nöbetinde İlçe Kaymakamı Fatih İZMİR, Ak Parti Çaybaşı İlçe Başkanı Hüseyin COŞKUN ve vatandaşlar ile birlikte meydanı bir an olsun boş bırakmayan Çaybaşı Belediye Başkanı İsmet YANIK, Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan’ın Cuma akşamı yaptığı çağrı ile başlayan demokrasi nöbetinin devam ettiğini söyledi. Nöbetin Cumhurbaşkanının tamam çağrısına kadar her gece devam edeceğini ifade den Başkan Yanık şöyle konuştu: “Reis-i Cumhurumuz Recep Tayyip Erdoğan tamam değinceye kadar meydanlardayız. Millet eli kanlı FETÖ’ye darbe yapmıştır. FETÖ’nün inlerinde yaptıkları hesap meydanlara uymamış,  Allah’ın bir hesabı olduğunu unutmuşlardır. Bu süreçte vatanı uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılara acil şifalar diliyorum.”

gf

d

aaaa

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-