eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

USLU FINDIK ZİRVEYE KOŞUYOR

USLU FINDIK ZİRVEYE KOŞUYOR
10 Ağustos 2016 - 3:55

GGG

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl açıklanan ‘Türkiye’nin ikinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ arasına  6 firmadan 5’i fındık sektöründe faaliyet gösteren firmalar oldu.

Buna göre ikinci 500 büyük firma içerisinde Uslu Fındık 455. sırada yer alarak ikinci 500’ün içinde girdi. Önceki sezonda hızlı büyüyen firmalar arasına giren Uslu fındık,bu sene çalışmalarının meyvesini başarı çıtasını yükselterek almış oldu.

BAŞARININ SIRRI YARIM ASIRLIK TECRÜBE12109059_107329419622371_8936594474594638548_n

Uslu Fındık Yönetim Kurulu Başkanı aynı zamanda Ünye Ticaret Borsası Başkanlığı görevini de yürüten Mustafa Uslu gazetemize firmanın yükselişi hakkında özel açıklamalarda bulundu.

USLU Fındık, 1969 yılında ÜNYE’ de Hüseyin USLU’nun fındık piyasasında faaliyette bulunmasıyla başlamış bir aile şirketidir. Firmanın büyüme trendine girerek dürüst, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışını kendine ilke edinerek kuruluşundan günümüze kadar sürekli gelişme göstererek kendi faaliyet sektörüyle yurt içinde saygın bir firma olmayı başardık.

Tesislerimiz 3.000 m2 si kapalı toplam 7.000m2 lik bir alanda üzerinde kurulu olup yıllık fındık işleme kapasitesi 25.000 ton . Kaliteye önem veren bir kuruluş olarak ISO 9001 ve ISO 22000 belgelerini kısa sürede almaya hak kazandık dedi.

YÜKSELİŞİMİZ DEVAM EDECEK

Uslu konuşmasının devamında yapmış olduğu açıklamada; önceki yıllarda da firmamız yükseliş 6atrendindeydi.Özverili çalışmalarımızın  semeresini bu yıl ikinci 500 e girerek almaktan mutlu oldu.Bölgemizi ve Ünye’mizi devler liginde en iyi şekilde temsil etmek amacındayız. Sektörde ağırlıklı olarak iç piyasalarda  sadece fındık sektöründe hizmet veriyoruz.

ARGE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Bunun yanında kurutulmuş meyveye de girmek için çalışmalar yapıyoruz İlk etapta Trabzon hurmasını kurutarak başladık.Önümüzdeki günlerde bu alanda daha kapsamlı  çalışmalar yapmayı düşünüyoruz.  Amacımız memlekete ve Ünye’ye en iyi hizmeti sunabilmek. Tamamen çağdaş,teknolojik ve modern sistemlerle  faaliyet gösteren alanında deneyimli bir firmayız.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İLK ÖNCELİĞİMİZ

Bölge fındığını en iyi kalitede işleyip yurt genelinde tanıtmak ve tattırmayı misyon edinen firmamız

* Müşteri odaklı hizmet vermek,
* Hizmeti zamanında, eksiksiz ve hasarsız ulaştırmak , RRRR
* Kalite yönetimi uygulamak ve sürekli iyileştirme ve geliştirme faaliyetlerini sürdürmek gayesiyle yola çıkmış ve bu yönde prensipleri olan bir kuruluştur dedi.

Son olarak ise bu başarıda emeği geçen  herkese ve bizleri tercih eden müşterilerimize teşekkür ediyorum dedi.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-