eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

“BU KAMPIN EŞİ BENZERİ YOK”

“BU KAMPIN EŞİ BENZERİ YOK”
13 Ağustos 2016 - 0:01
4dc66498-6d5e-4ec0-9eb8-26b6d086c778
BAŞKAN ENVER YILMAZ:
“BU KAMPIN EŞİ BENZERİ YOK”
Başkan Enver Yılmaz, Ünye ilçesinde bulunan Ordu Büyükşehir Belediyesi Yunus Emre Kuruluş Kampı’ndaki öğrencileri ziyaret etti.
Kız öğrencilerden oluşan grubu ziyaretinde konuşan Başkan Yılmaz, “Gençlerimizin milli, ahlâki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren bireyler olarak yetişmelerine katkı sağlamak istiyoruz. Yunus Emre Kuruluş Kampı sayesinde gençlerimizin eğlenmelerini, eğlenirken de öğrenmelerini hedefliyoruz” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzalanan protokol kapsamında Ünye ilçesinde düzenlenen kampa 2015-2016 eğitim – öğretim yılında 8, 9, 10 ve 11. sınıfta okuyan, takdir ve teşekkür belgesi alan öğrenciler katılabiliyor.
84 DÖNÜMLÜK EĞİTİM YUVASI
Erkek öğrencilerden oluşan ilk grubun ardından, kız öğrencilerin yer aldığı ikinci grubu da ziyaret ederek öğrencilerle sohbet eden Başkan Enver Yılmaz, Denize sıfır olarak hizmet veren kampın Türkiye’de başka hiçbir ilde bu şartları sağlamadığına dikkat çekerek, “Siz başarılı öğrenciler, başka hiçbir ilde olmayan bu kampta bulunduğunuz için çok şanslısınız. 84 dönümlük bu alan, daha önceleri meyhane ve bar olarak kullanılan perişan bir yerdi. Büyükşehir Belediyesi olarak, buranın bir eğitim yuvası olması gerektiği fikrini ilk ortaya atan Genel Sekreterimiz idi. Kendisine teşekkür ediyorum. Gayet de güzel oldu” diye konuştu.
BURASI SİZLER İÇİN TECRÜBE OLACAK
Kamp süresinin öğrencilerin okul ve aile hayatının dışında, gelecekte hep hafızalarda kalacağını ve unutamayacakları anıların yaşandığı bir yer olarak kalacağını söyleyen Başkan Yılmaz, “Bilmemiz gereken en önemli şey tabi ki çok çalışmak ve başarılı olmak. Sizler bizim gözdemiz ve geleceğimizsiniz. Sağlıklı ve güçlü nesillerin yetişmesi, özellikle kızlarımızın hayatta daha mutlu olması ve dik durmasını sağlıyor. Hayatın gerçeklerini görmek ve yaşamak büyük bir tecrübedir. Sizin için önemli bir tecrübe olacak bu kampta, ailelerinizden uzak olduğunuz için onların ne denli değerli olduğunu bir kez daha anlarsınız. Kendinizle barışık olacak; vatanı, milleti ve ailenizi seveceksiniz. Kader insan hayatı için çok önemlidir ancak Yaradan, insanın gayret göstererek çok çalışmasını istemiştir. Bu nedenle çok çalışacaksınız” dedi.
BİZLER, SİZİ GÖNÜLDEN SEVİYORUZ
Kampın aslında 15 Temmuz’da başlaması gerektiğini belirten Başkan Enver Yılmaz, darbe girişiminin süreci biraz aksattığını ancak şu an her şeyin normal seyrinde devam ettiğini söyledi. Tesisin gençlerin gelişiminde önemli yeri olacağından hiç şüphesi olmadığına değinen Başkan Yılmaz, “İlk grubumuzu biz 15 Temmuz’da başlatacaktık ancak biliyorsunuz ki darbe teşebbüsünden dolayı bunu biraz öteledik. Her şey yoluna girdikten sonra sizleri burada ağırlamaya başladık. Bizler, sizi gönülden seviyoruz. Sizler, birer model ve örneksiniz. Buraya gelen her bir arkadaşımız, ailelerinin bize emanetidir. Bu kampın oluşumunda, sürdürülen hizmette emeği geçen ve katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
Başkan Yılmaz’ın kamp ziyaretinde Genel Sekreter Dr. Mustafa Çöpoğlu, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve Genel Sekreter Yardımcısı Hikmet Yıldırım da yer aldı.
KAMPTA 24 SAAT GÜVENLİK TEDBİRİ UYGULANIYOR
Güvenlik için gerekli tedbirlerin alındığı kamp merkezi, 24 saat güvenlik kameraları ve güvenlik personeliyle kontrol ediliyor. Öğrenciler ile velileri ve görevlilerden başka hiç kimse kamp içerisine alınmıyor. Kız öğrencilerin kampta kaldığı dönemlerde ise sadece bayan personeller görev yapıyor
Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-