eskort samsun

ÜNYENETHABER

>

ÜNYE SANAYİNDEKİ GÖLETİ VE ŞELALEYİ GÖRDÜNÜZ MÜ ?

ÜNYE SANAYİNDEKİ GÖLETİ VE ŞELALEYİ GÖRDÜNÜZ MÜ ?
19 Ağustos 2016 - 1:49

DVDVDD

Ünye sanayi esnafının suyla imtihanı..

Ünye sanayi esnafları gazetemizi arayarak içinde bulundukları zor durumu ve ilgisizliği şikayet ettiler.Yetkililere ulaştıklarını fakat işim ciddiyetini anlatamadıklarını belirterek,kaç gün oldu burada ki arızaya müdahale edilmedi.Sular boşuna akıyor,sanayi içi göle döndü rezil durumdayız dediler.Yetkililerden arıza ile ilgili müdahalede bulunmaları yönünde istekte bulundular.

Sanayi sitesi esnafı adına konuşan Mustafa Çam konuyla alakalı açıklamalarda bulundu.Kameralarımıza konuşan sanayi esnafı Çam şunları söyledi;

“Burada 3-4 gün önce bir arıza oluştu. Bu yolun altında ki patlayan boru çok derinde değil. Boru yüzeye yakın olduğu için sık sık arıza veriyor. 3 gündür arıyoruz ama dönüş olmadı. Boş yere akan bu suya yazık değil mi?

Bu borunun yüzeyden 50-60 cm aşağı indirilip, üzerine kum dökülüp ardından üzerine beton ya da parke işlemi yapılması lazım. Ama belediyenin işçileri her defasında buraya geliyorlar, boruyu takıp üzerini kapatıp geri gidiyorlar. Daha sonra boru aynı şekilde yeniden patlıyor. Belediye buraya bu iyi bilen birini yollasın.

Burası hep su ve biz dükkânımızın önüne malzeme koymaya çekiniyoruz. Bir araba geçerken bütün su malzemelerimizi geliyor, bizi ıslatıyor. Burası artık pislik yuvasına döndü. Bu durumdan  sadece biz değil bütün sanayi esnafı mağdur.Sanayi sitesi göle döndü”dedi.

jh

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-