eskort samsun

ÜNYENETHABER

>
Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünyespor Şampiyona Karşı

Ünyespor Şampiyona Karşı
editor( unyenethaber@hotmail.com )
05 Nisan 2015 - 10:25

Bölgesel Amatör Lig 25. Hafta Kastamonuspor-Ünyespor

mac

Bölgesel Amatör Lig 25. Hafta mücadelesinde Ünyespor geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Kastamonuspor 1966 ile karşı karşıya geliyor. Kastamonu Gazi Stadı’nda saat 15.00’ta başlayacak zorlu maçta yeşil-beyazlılar mutlak galibiyet peşinde olacak.

 

Bal Ligi 5. Grup’ta ligde kalma mücadelesi veren Ünyespor 25. hafta mücadelesinde şampiyon Kastamonuspor 1966 ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlıların kazanmak için sahaya çıkacağı mücadele saat 15.00’te Kastamonu Gazi Stadı’nda başlayacak. Kastamonuspor 1966-Ünyespor karşılaşmasını Mersin Bölgesi hakemleri yönetecek. Maçın orta hakemi Veli Ersin Bıçak yardımcı hakemleri ise Mehmet Saldıraner ve Caner Eroğlu. Maçın 4. hakemi ise Sabri Göçtü.

Zorlu mücadele öncesinde Cuma günü gece yarısı yola çıkan Ünyespor Kastamonu’ya Cumartesi günü öğleden önce ulaştı ve kamp yapacağı otele yerleşti. Daha sonra ter antrenmanı yapan Ünyespor daha sonra kampa yapacağı otele yerleşerek maç saatini beklemeye başladılar. Zorlu maç öncesinde Ünyespor’da sakatlıkları bulunan Adnan Dönmez ve Oğuzhan Uslu dışında eksik bulunmuyor.

Yeşil-beyazlılar bu maçtan galip ayrılması durumunda son hafta kendi sahasında oynayacağı Turhalspor maçı öncesinde büyük bir avantaj yakalayacak.

dvsd

SPOR AKSİYON

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P