eskort samsun

ÜNYENETHABER

Belediye Meclisi Yemekte Toplandı

Belediye Meclisi Yemekte Toplandı
07 Nisan 2015 - 12:16

ZI2I44MT

07.05.2015 Salı günü gerçekleştirilecek olan Belediye Meclis Toplantısı İçin Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ak Parti İlçe Başkanı Arif Ergün, Parti Yönetimi Ve Belediye Meclis Üyelerinin katılımıyla toplantıda bir araya geldiler.

30 Mart’ın üzerinden bir yıl geçtiğini söyleyen Başkan ÇAMYAR konuşmasına “Bu zamana kadar uygulamamamız, partimiz ile belediye çalışmalarını tamamen iç içe götürme noktasında meclis toplantılarından bir gün önce grup toplantısı yapıp buna göre politikalarımızı belirlemekten ibaretti. Bu akşamki toplanmamızın ana sebebi, 07 Nisanda gerçekleştirecek olduğumuz belediye meclis toplantımız.

Bu toplantıda encümen üyeliği plan bütçe komisyonu, imar komisyonu, tarife komisyonlarını gerçekleştireceğiz. Birer yıllık süre için arkadaşlarımız seçilmişlerdi. Bir yıl dolmuş durumda.. Bizler de hafta sonu İstanbul’da gerçekleştirilen programda hemşerilerimiz ile ve TSK lı lar ile bir araya geldik.

Ünye Belediyemizde bu zamana kadar yapmış olduğumuz ve yapacaklarımızın istişaresini gerçekleştirdik. Gündem Maddelerine baktığımızda meclisimizde 17 maddelik bir gündem ile toplanmış olacak meclisimiz. Grubumuzda alacak olduğumuz kararların ben hayırlara vesile olmasını cenabı Mevla’dan ben niyaz ediyor, hepinize toplantımıza iştirak ettiğiniz için teşekkür ediyorum’’ şeklinde devam etti.

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-