eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Spor Taraftarına Galibiyetle Merhaba Demek İstiyor

Ünye 1957 Spor Taraftarına Galibiyetle Merhaba Demek İstiyor
28 Eylül 2018 - 0:01

 

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta mücadele eden Ünye 1957 Spor, Altınordu Belediyespor ile geçtiğimiz hafta deplasmanda karşı karşıya gelerek ilk maçını  3-1 kazanmıştı.

Sezona ilk hafta 3 puanla başlangıç yapan Ünye 1957 Spor’da, gözler bu hafta Ünye’de oynanacak 1074 Çankırı Spor maçına çevrildi.

Altınordu Belediyespor maçıyla moral bulan Ünye 1957 Spor, 1074 Çankırı Spor ile evinde oynayacağı maçı kazanarak, hedefine doğru emin adımlarla ilerlemek istiyor.

Ünye 1957 Spor-1074 Çankırı Spor maçı öncesi gazetemize özel açıklama yapan Ünye 1957 Spor Teknik Direktörü İbrahim Yıldırım;

Geçtiğimiz hafta sezonun ilk maçını oynamış olduk. Altınordu Belediye Spor maçını geride bıraktık. Bu hafta kendi sahamızda, seyircilerimiz önünde, 1074 Çankırı Spor’la karşılaşacağız. Bu maçın hazırlıklarına salı günü itibarı ile başladık. Bugün şehir stadında yaptığımız taktik antrenmanla devam ediyoruz. Altınordu Belediye Spor maçında gösterdiğimiz mücadeleyi 1074 Çankırı Spor maçında da göstererek 3 puanı almak istiyoruz.

Kendi evimizde pazar günü oynayacağımız ilk maçta taraftarımıza üç puan hediye etmek istiyoruz. Bütün çalışmalarımız bu yönde 24 kişilik oyuncu grubumuz var. Ndons Meye dışında eksik oyuncumuz yok. Ndons Meye’nin de üç maçlık bir cezası bulunmaktadır. Oyuncularımın çalışması hırsı ve performansından son derece memnunuz.

Bu şekilde devam ettiğimiz taktirde taraftarımızın da desteği ile takımımızın sezon sonu hakkettiği profesyonel lige çıkarmak istiyoruz.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P