eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

BÜYÜK TARAFTARA LAYIK OLACAĞIZ

BÜYÜK TARAFTARA LAYIK OLACAĞIZ
30 Eylül 2018 - 23:59

Bal Ligi 4 grupta mücadele eden Ünye 1957 spor şampiyonluk parolasıyla başladığı ligde, 2 hafta ikide iki yaparak puanını 6’ya çıkardı.

Geçen hafta Altınordu Belediyespor deplasmanda rahat kazanan yeşil beyazlı takım, ilk kez taraftarının önüne çıktı . Ünye 1957 spor mücadelede bol gollü galibiyet ararken maçı 2-1 kazanabildi. Sahada baştan sona üstün oynayan Ünye 1957 Spor eline geçen fırsatları değerlendiremedi. Yeşil Beyazlılar takım ,taraftarının  maç öncesi ve maç sırasında ki desteğini de arkasına alarak rakibini yenmeyi başardı.

Maçtan sonra gazetemize konuşan Ünye 1957 Spor teknik direktörü İbrahim Yıldırım ‘’bizi en zor dakikalarda bile yalnız bırakmayarak destek veren taraftarımıza teşekkür ediyorum. Bu galibiyeti onlara armağan ediyoruz’’ dedi.

Yıldırım konuşmasına şöyle devam etti;Taraftarımız önünde ilk maçımıza çıktık .Bu maçı kazanmak istiyorduk maçında zor geçeceğini biliyorduk ama kazandık. Bu maç ligdeki hedefimiz açısından da çok önemliydi bundan sonraki maçlarda çok önemli oynayacağımız her maçta üç puana talibiz. Bugün maçın başından sonuna kadar oyuncularım futbol adına her şeyi yaptılar onları tebrik ediyorum. Şanssız bir şekilde kendi hatamızdan gol yedik onun dışında pozisyon bile vermedik.

Oyunun bütün kontrolü bizdeydi ,ikinci golü erken bulabilseydik maç farka bile gidebilirdi. Ama futbol da her şey var.Futbol hatalar oyunu yaptığımız bir hatada rakip beraberliği sağladı. Golden sonra oyuncularım reaksiyon gösterip bize üç puanı getirdi. Buradan seyircimize de çok teşekkür ediyorum. Gerçekten bizi çok iyi desteklediler maç 1 – 1 olduğunda dahi tepki göstermeyip desteklediler herkese çok teşekkür ederim .

Geçen haftada söylemiştim. Ünye 1957 spor taraftarı çok büyük biz ,biz her maçı onlara layık şekilde oynayacağız. Kazandığımız her maçı da onlara armağan ediyoruz.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P