eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Spor Sinop Deplasmanına Hazır

Ünye 1957 Spor  Sinop Deplasmanına Hazır
04 Ekim 2018 - 20:20

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grupta sezona iki galibiyetle başlayarak zirveye tutunan Ünye 1957 Spor, büyük önem verdiği Sinopspor maçına galibiyet parolası ile hazırlanıyor. Yeşil-beyazlılar zorlu deplasman maçının son provasını ise Terme İlçe Stadı’nda yaptı.

 

1074 Çankırıspor galibiyetinin ardından Pazartesi gününü dinlenerek geçiren Ünye 1957 Spor, Salı ve Çarşamba günü Ünye’de Sinopspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanlarla sürdürürken deplasmanda oynanacak maçın sentetik sahada olması nedeniyle Perşembe günü çalışmasını Terme İlçe Stadı’nın sentetik zemininde yaptı. Teknik Sorumlu İbrahim Yıldırım ve yardımcıları nezaretinde gerçekleşen antrenmanda Sinopspor maçının son provasını yapan yeşil-beyazlılar çalışmaya tam kadro katıldılar. Futbolcuların bir hayli arzulu ve istekli görüldükleri çift kale maçta Sinopspor’u deplasmanda vurmanın provasını yapan Ünye 1957 Spor, bu önemli deplasmandan kazanarak dönmenin hesaplarını yapıyor.

Cuma gününü Ünye’de yapacağı son çalışmayla tamamlayacak olan Ünye 1957 Spor, Cumartesi günü ise maçın oynanacağı Sinop’a hareket edecek ve ter antrenmanın burada yaparak maç için kampa girecek.

Pazar günü saat 15.00’te başlayacak olan Sinopspor-Ünye 1957 Spor maçını Ankara Bölgesi hakemlerinden Muhammed Mehmetcan Söylemez, Ömer Sözcü, Alper Serdar Kaya üçlüsü yönetecek. Maçın 4.hakemi ise Onur Güneş.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P