eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye Gücü Hazırlık Maçıyla Sezonu Açtı

Ünye Gücü Hazırlık Maçıyla Sezonu Açtı
06 Ekim 2018 - 17:01

Ünye Gücü Futbol Kulübü, sezonun ilk hazırlık karşılaşmasını yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu Kadınlar 3.Lig’de ilçemizi temsil eden Ünye Gücü Futbol Kulübü, hazırlık maçında Yenimahalle Sporla  Ünye Şehir Stadında karşılaştı.

İlk yarıda kalesinde iki talihsiz gol gören Ünye Gücü Futbol Kulübü, ikinci yarı penaltıdan gol bulmasına rağmen skoru lehine çeviremeyerek 2-1 mağlup oldu.

Sezonun ilk hazırlık karşılaşmasına çıktıklarını ve bu maçın takımın eksiklerini görme anlamında etkili olduğunu ifade eden Ünye Gücü Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Muhammet Kışla şunları söyledi;

Ünye Gücü Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Muhammet Kışla: “Bugün eski adı Soya Spor olan Yenimahalle Sporla hazırlık karşılaşması oynadık. Bu bizim ilk hazırlık karşılaşmamız ve Yenimahalle de ligdeki rakiplerimizden bir tanesidir. Hazırlık karşılaşmalarında takımların son durumları görülür ve eksikler tespit edilir. Bu maçta takım olarak bir çok eksiğimiz olduğunu gördük. Bu eksiklikleri de hem yapacağımız antrenmanlarla hem de hazırlık karşılaşmalarıyla gidereceğiz.

Ligler Başlayana Kadar Eksikliklerimizi Gidereceğiz

Ligin başlama tarihi 14 Ekim olarak planlanmıştı ancak TFF’den yapılan son açıklamada 10 Ekim’de gruplar belli olacak, 17 Ekim’de fikstür çekilecek, lig de benim fikrimce Kasım ayının ilk haftası başlayacaktır. Bu durum bizim için iyi olacaktır çünkü 2 yada 3 tane daha hazırlık karşılaşması oynayabiliriz. Takımı bir oyun düzenine sokabilirsek skorlar kendiliğinden bizim lehimize gelecektir. Bugün bizi yalnız bırakmayan seyircilerimize de çok teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P