eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

HAFTANIN PANAROMASI

HAFTANIN PANAROMASI
09 Ekim 2018 - 0:58

Bölgesel Amatör Lg 4.Grup’ta 3.Hafta bugün oynanan 6 maçla tamamlandı. Yeni Amasyaspor’un bay geçtiği haftada Ünye 1957 Spor ile Yozgatspor 1959 FK, üçte üç yaparak zirveyi paylaşmaya devam ettiler.

Bal Ligi heyecanında 3. hafta da geride kaldı. 4.Grup’ta zirveye aday takımların zorlu mücadelelerine sahne olan haftada 4 karşılaşmayı deplasman takımları kazanırken 1 maçta da ev sahibi takım galip gelen taraf oldu. Grupta Sungurlu Belediyespor-Havza Belediyespor mücadelesi karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona ererken Ünye 1957 Spor, Yozgatspor 1959 FK, Kastamonu Ö.İ.KH Spor ve Ladik Belediyespor deplasmandan 3 puan takımlar oldu. Kendi sahasında galip gelen tek takım 1074 Çankırıspor olurken rakibi Safranbolu Belediyespor’u 7-1 mağlup ederek geride kalan 3 haftanın en farklı skorunu elde eden takım unvanını elde etti.

26 golün atıldığı 3.Haftada en farklı galibiyeti 1074 Çankırıspor rakibi Safranbolu Belediyespor’u 7-1 mağlup ederek aldı. Bu maç toplamda 8 golle haftanın en gollü maçı olarak değer kazanırken, 7 golün atıldığı Çarşambaspor-Yozgatspor 1959 FK ve Kastamonu Özel İdare Hizmetlerispor’un deplasmanda Altınordu Belediyespor’u 4-1 mağlup ettiği maç haftanın en gollü üçüncü maçı oldu.

Üçte üç yapan Yozgatspor 1959 FK ve Ünye 1957 Spor, 9 puanla zirveyi paylaşmayı sürdürdüler. Çarşambaspor ile Safranbolu Belediyespor bu haftada yenilince grupta henüz puan kazanamayan iki takım oldular.

BAL LİGİ 3.HAFTA TOPLU SONUÇLAR ve PUAN DURUMU

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P