eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Sporda Tek Hedef Galibiyet

Ünye 1957 Sporda Tek Hedef Galibiyet
11 Ekim 2018 - 22:10

Ünye 1957 Spor kendi evinde oynayacağı Çarşambaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

3 maçından da galibiyetle ayrılarak 9 puanda bulunan Ünye 1957 Spor, Çarşambaspor maçını da kazanarak galibiyet serisini devam etmek istiyor.

Her maçı final havasında oynadıklarını ve taraftarın desteğiyle Çarşambaspor maçından da galibiyetle ayrılacaklarını ifade eden Ünye 1957 Spor Teknik Direktörü İbrahim Yıldırım açıklamasında şunları söyledi;

Ünye 1957 Spor Teknik Direktörü İbrahim Yıldırım: “Sezon başı koymuş olduğumuz hedef doğrultusunda her maçımızı final maçı olarak görüyoruz. Maç maç ilerliyoruz ve ilk 3 haftada istediğimiz puanları aldık. Bu hafta da evimizde Çarşambaspor’la karşılaşacağız. Artık o 3 hafta geride kaldı ve bu hafta sıfırdan başlayarak mücadele edeceğiz. Biz her maçımıza ilk maçmış gibi hazırlanıyoruz ve her maçı ayrı ayrı değerlendiriyoruz. Çarşambaspor maçında da ilk 3 maçta gösterdiğimiz performansı ve isteği göstererek 3 puanla ayrılmak istiyoruz.

Taraftarımızla Birlikte Galip Geleceğiz

Her zaman söylediğimiz gibi galibiyetler noktasında taraftarımıza da  çok iş düşüyor. Taraftarlarımız bizi her zaman destekliyorlar ve bu haftaki Çarşambaspor maçında bu desteğin daha da artacağını düşünüyorum. Biz maç kazandıkça onlar da bu işe daha çok inanacaklar ve sahipleneceklerdir.

Çarşambaspor Ligin Önemli Takımlarından 

Çarşambaspor da sezonun başında iddialı bir kadro kurdu. Şuandaki  puanı bizi yanıltmasın. İlk hafta bay olarak geçtiler ve diğer maçlarda da ligin iddialı takımlarıyla oynadılar. Onlar da bu maçı kendileri açısından bir çıkış maçı olarak göreceklerdir. Biz burada Çarşambaspor’u yendiğimiz taktirde bir anlamda Çarşambaspor’u bu yarışın dışına itmiş olacağız.

Kaan Dönmezer En Az 3 Hafta Sahada Olamayacak

Bu maç öncesinde bizi üzen olay Sinopspor maçında Kaan Dönmezer’in sakatlığı oldu. En az 3 yada 4 hafta Kaan’dan faydalanamayacağız. Kaan bizim oyun sistemimizdeki etkili oyunculardan biriydi. Gerek oynadığı bölge, gerekse oyun kalitesi açısından bizim için önemli bir oyuncuydu. Kaan’ın yerine oynayacak olan futbolcumuzun da görevini en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyorum. Bizim bir oyun sistemimiz var ve bu sistemi oturtmak için 2-3 aydır çalışıyoruz. Bu sistemi oturturken de takım içindeki alternatifleri de düşünüyoruz. Kaan’ın yerine oynayacak arkadaşımız da en az Kaan kadar fayda sağlayacağına inanıyoruz.”diye konuştu.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P