eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

GALİBİYETE KİLİTLENDİK

GALİBİYETE KİLİTLENDİK
13 Ekim 2018 - 2:31

Lige 6’da 6 hedefiyle başlayan ve ilk 3 maçını kayıpsız atlatan Ünye 1957 Spor, 9 puanla şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Ünye 1957 Spor Basın Sözcüsü Erhan Eren, bu hafta oynanacak Çarşambaspor  karşılaşmasını ve takımın durumunu değerlendirerek taraftara seslendi.

Taraftarın desteğine ciddi manada ihtiyaçları olduğunu belirten Ünye 1957 Spor Basın Sözcüsü Erhan Eren, Ünyespor’a gönül veren herkesin satışına başlanan kombine bağış kartlarından almalarını ve takımlarına destek vermelerini belirtti.

Ünye 1957 Spor Basın Sözcüsü Erhan Eren: “Ligin başında 6’da 6’lık bir hedef koymuştuk ve bu manada ilk 3 maçlık dönemi kayıpsız olarak geride bıraktık. Ligin 3. maçında Sinop deplasmanına gittik ve koyduğumuz hedef doğrultusunda bu maçı da galibiyetle tamamladık. Bu maçın bizim için kötü tarafı orta sahadaki önemli ismimiz Muhammet Kaan Dönmezer’in sakatlanması oldu. Tedavi süreci başladı ancak önümüzdeki 3 yada 4 haftalık dönemde aramızda olamayacak.

Yeni Hedefimiz 3’de 3

Ligin seyri açısından geldiğimiz noktada önümüzde 3 maçlık önemli bir periyot daha var. Bu hafta ÇarşambaSpor’u kendi evimizde ağırlayacağız. Sonrasında Amasya Spor deplasmanına gidip daha sonra Yozgat Spor’la kendi evimizde oynayacağız ve 7. haftayı bay geçeceğiz. Biz ilk 3 haftayı kayıpsız geçerek 6’da 6 hedefimizi  yarıladık ve 3’de 3 olarak yeni bir hedef koyduk.

Taraftarımız ve Takımımızla Rakibi Titretmeliyiz

Bu 3 maçlık önemli dönemde taraftarımızın desteğine ciddi manada ihtiyacımız var. Futbolcular, teknik ekip ve yöneticilerin üstüne düşeni yaptığını düşünüyorum ve şuanda taraftarımızın da devreye girmesi gerekiyor. Kendi evimizde oynadığımız Çankırı müsabakasında taraftarlarımız kapalı tribünün tamamını doldurmuştu. Bu hafta inşallah açık ve kale arkası tribünlerinin de dolu olacağını ve sahada takımın tribünlerde taraftarın rakibi titrettiği bir atmosferin doğacağını umut ediyoruz.

Kombine Bağış Kartlarımızın Satışı Başladı

Bu önemli dönemde şehrin kenetlenmeye ve bir arada olmaya da ihtiyacı var. Bu birlikteliği sağlamak adına da bu hafta itibariyle satışına başladığımız kombine bağış kartlarımız var. Ünye1957spor’un maddi anlamda da bir birlikteliğin içerisinde olması lazım. Bu süreçte tribünden takımına sahip çıkan taraftarlarımızın maddi anlamda da bu bağış kartlarından alarak kulübümüze destek olmanı bekliyoruz.

Herkesin Kulübümüze Destek Olmaya Davet Ediyorum

Ünye’de bazı şeyler ortak değerlerdir. Bu değerlerin en başında da Ünye1957spor gelmektedir. Hepimizde çok ciddi önemi olan bu kulübe hepimiz destek olmalıyız. Taraftarlarımız bu kartlara yönetici arkadaşlarımızdan ve bizlerden ulaşabilirler. Bu haftadan itibaren Ünye1957spor’un bütünleştiği ve aynı hedefe birlikte yürüdüğü bir lig olmasını temenni ederek bütün taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P