eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Spor 4’te 4 Peşinde

Ünye 1957 Spor 4’te 4 Peşinde
14 Ekim 2018 - 2:51

Spor Toto Bal Ligi 4.Grup’ta üçte üç yaparak şampiyonluk yarışına fire vermeden devam eden Ünye 1957 Spor, bugün Çarşambaspor’u konuk ediyor. Yeşil-beyazlı renktaş iki takımın mücadelesinden 3 puanla ayrılmak ve dörtte dört yaparak zirvede kalmak isteyen Ünye 1957 Spor, kalabalık taraftarının desteği ile çıkacağı maç Ünye Şehir Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak.

 

Sezona deplasmanda Altınordu Belediyespor galibiyeti ile başladıktan sonra kendi sahasında 1074 Çankırıspor’u deviren ve ardından da Türkiye Kupası mücadelesinde penaltılar sonucu elendiği Sinopspor’u deplasmanda mağlup ederek 3’te 3 yapan Ünye 1957 Spor, Ünye Şehir Stadı’nda vitesi 4’de atarak şampiyonluk yarışında hızını artırmak istiyor. Çarşambaspor karşılaşması öncesinde hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayan yeşil-beyazlılarda Ndong Meye Laurys cezalı ve Muhammet Kaan Dönmezer ise sakatlığı nedeniyle takımlarındaki yerlerini alamayacaklar.

Ligin ilk haftasını bay geçiren Çarşambaspor üst üste iki hafta aldığı yenilgiler sonrası taraftarına hayal kırıklığı yaşatırken deplasmanda oynayacakları maça yeniden toparlanma adına 3 puanlı bir başlangıç yapmanın hesaplarını yapacak. Bu maçı son şans olarak gören konuk ekip sahadan mağlup olmadan alacağı en az 1 puan için mücadele edecek.

Ünye Şehir Stadı’nda saat 15.00’te başlayacak mücadeleyi Ankara Bölgesi hakemlerinden A.Artun Özdemir yönetecek ve yardımcılıklarını ise Hakan Yurtseven ve Salih Ünal yapacak. Maçın 4.hakemi ise Osman Köksaldı.

Ünyeli Sporseverler Stada Akacak

Ünye 1957 Spor’un sezona yaptığı iyi başlangıç Ünye’de sporseverlerin ve taraftarlarının şampiyonluk yolunda umutlanmalarına yol açarken alınan başarılı sonuçlar maçlara olan ilgiyi de hatırı sayılır bir şekilde artırdı. 1074 Çankırıspor maçında yaklaşık 5 Bin taraftarının desteğini arkasına alarak sahaya çıkan ve galibiyetle 90 dakikayı bitiren yeşil-beyazlıların Çarşambaspor maçında 7-8 Bin kadar sporseveri stada çekmesi bekleniyor.

Maça 3 puan parolası ile çıkacak Ünye 1957 Spor, 90 dakikanın sonunda kazanarak liderlik koltuğuna oturmanın da hesaplarını yapıyor. Hafta içi yapılan antrenmanlarda tamamen galibiyet üzerine çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar maçı kazanarak şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden bir tanesi olan Çarşambaspor’u eli boş göndermek istiyor.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P