eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

TARAFTARA KENDİMİZİ AFFETTİRECEĞİZ

TARAFTARA KENDİMİZİ AFFETTİRECEĞİZ
16 Ekim 2018 - 0:53

TFF Bal Ligi 4. grup hafta sonu kendi evinde karşı karşıya geldiği Çarşambaspor ile 1-1 berabere kalan Ünye 1957 Spor’da kaybedilen puanın üzüntüsü yaşanıyor. Maçın  hemen ardından Teknik Direktör İbrahim Yıldırım ve takım kaptanı Emre Açıkgöz sıcağı sıcağına  gazetemize açıklamalarda bulundular.

Amasya Spor maçını odaklanıp kendimizi taraftarımıza affettirmek istiyoruz.Halen şampiyonluğun en büyük adayıyız dediler.

Ünye1975spor Teknik Direktörü İbrahim Yıldırım yaptığı açıklamada;

‘’Bugün maça gelen ve bizleri destekleyen taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Ligde ilk puan kaybımızı yaşadık çok üzgünüz. Futbolcularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum.Rakip Çarşambaspor her ne kadar puanları olmasa bile bu ligin kaliteli takımlarından bir tanesi. Biz bu maça kazanmak için çıktık ama olmadı . Sakat oyuncularımızın olmaması bizi etkiledi ,orta sahada istediğimiz oyunu kuramadık ve 2 puan kaybettik .Artık bu maçı geride bırakıp önümüzdeki zorlu Amasyaspor maçına odaklanıp o maçı kazanarak dönmek istiyoruz’’ dedi.

Ünye1957spor takım kaptanı  Emre Açıkgöz ise;

‘’Lige iyi başladık 3 te 3 yaptık .Bu hafta Çarşambaspor karşılaşması kazanmamız gereken bir maçtı . Özellikle kendi saha ve seyircimiz önünde  berabere kalmak istemezdik. İyi futbol oynamadık ,Takım arkadaşlarım adına taraftarlarımızdan özür diliyoruz . İnşallah önümüzdeki zorlu Amasyaspor maçını kazanarak kendimizi affettirmek istiyoruz ‘’dedi.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P