eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye Gücü Bayan Takımı Transfere Doymuyor

Ünye Gücü Bayan Takımı Transfere Doymuyor
14 Ekim 2018 - 23:43

TFF Kadınlar 3.Lig’de yeni sezona iddialı girmek için transfer çalışmalarını son güne kadar sürdüren Ünye Gücü FK, Giresun Sanayispor’dan Nida Kılıç ve Ceren Konar’dan sonra 6 oyuncuyu daha kadrosuna katarak transfere nokta koydu.

 

Transfer Giresun’da başladı

Transfer harekatına Giresun Sanayiispor’dan kaptan Ceren Konar ve stoper oyuncusu Nida Kılıç ile başlayan Ünye Gücü FK Kadın Futbol Takımı, yine aynı takımda forma giyen sağ kanadın etkili ismi Makbule Kaplan’ı da renklerine bağladı.

Malatya’dan 3 isim katıldı

Transfer komitesi teknik sorumlu Muhammet Kışla’nın isteği üzerine Malatya Bayanlar Spor Kulübü oyuncuları Buse Uçan, Sude Uçan ve Elanur Demir ile de anlaşmaya vardı. Özellikle stoper oyuncusu Buse Uçan için ısrarcı olan Ünye Gücü FK, yine aynı takımda oynayan ikiz kardeşi orta saha oyuncusu Sude Uçan’ı da kadrosuna kattı. Malatya Bayanlar Spor Kulübü ile forvet oyuncusu Elanur Demir için de anlaşan kırmızı-beyaz-siyahlılar bu oyuncularını hazırlık maçlarında sahaya indirdi.

Tokat’tan son dakika transferleri

Transfer çalışmalarında rotayı Tokat’a çeviren Ünye Gücü FK, Toki Gençlikspor ile uzun süren pazarlıkların ardından orta saha oyuncusu Yağmur Şimşek ve kaleci Cansu Duyar’ı da kadrosuna kattı. Transferin son saatlerinde bu iki oyuncuyu renklerine bağlayan kırmızı-beyaz-siyahlılar transfere de nokta koymuş oldu.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P