eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye’de Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Sonlandı

Ünye’de Amatör Spor Haftası Etkinlikleri Sonlandı
15 Ekim 2018 - 14:28

Amatör Spor Haftası etkinliklerinde sona gelindi.

Her yaştan insanın spor yapabileceği şekilde düzenli fiziksel aktivitelerin oluşturulmasını özendirmek ve yeni bireylerin spora kazandırılması için farkındalık oluşturmak için düzenlenen Amatör Spor Haftası etkinlikleri 8-14 Ekim tarihlerinde Ünye’de yapıldı.

Ünye Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde her yıl Ekim ayının ikinci haftası düzenlenen etkinlikler “Sporun En’leri” adlı ödül töreniyle son buldu.

Kapanış töreninde konuşma yapan Ünye Gençlik ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu şunları söyledi;

Ünye Gençlik ve Spor Müdürü Aydın Kuyumcu: “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Amatör Spor Haftası Farkındalık programında sona gelmiş bulunmaktayız. Hafta içinde yapmış olduğumuz faaliyetler ile bir farkındalık oluşturarak halkımızın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, spor merkezlerindeki kayıtlarına bakılarak çocuklarımızın yetenek ve gelişiminde çalışmalarının takibi yapılarak bireysel spora kazandırmaya çalıştık. Spora uzak kalan gençlerimiz bu organizasyon ve antrenörlerimizin destekleriyle sporla tanıştı. Ben bize destek veren ve bu organizasyona katılan herkese teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

 

 

 

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P