eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye 1957 Spor, Amasya’ya 3 Puan Almaya Gidiyor

Ünye 1957 Spor, Amasya’ya 3 Puan Almaya Gidiyor
20 Ekim 2018 - 3:12

Spor Toto Bal Ligi 4.grupta 3’te 3 yaparak şampiyonluk yolunda devam eden Ünye 1957 Spor, geçtiğimiz hafta Ünye deplasmanında Çarşambaspor’la karşı karşıya gelerek 1-1 berabere kalmıştı.

Sezon başından bu yana kalabalık taraftar desteği ile sahaya çıkan Ünye 1957 Spor, Çarşambaspor mücadelesinde kaybettiği puanın ardından, bu hafta gerçekleşecek Amasyaspor maçına hazırlıklarını tamamladı ve maç gününü beklemeye başladı.

Öncelikle Çarşambaspor maçı hakkında değerlendirme yapan Ünye 1957 Spor Teknik Direktörü İbrahim Yıldırım ardından, yarın Amasya’ya puan almaya gideceklerini ifade etti.

Ünye 1957 Spor Teknik Direktörü İbrahim Yıldırım sözlerinde şunları söyledi;

Geçen hafta yaptığımız Çarşambaspor maçında beklemediğimiz şekilde 2 puan kaybettik. Oyun olarak baktığımızda aslında iyi bir mücadele olmuştu. O gün yaşadığımız bazı terslikler bizim oyun düzenimizi bozdu. Oyun süresince de o sıkıntıyı bir türlü aşamadık. Tabi iyi mücadele etmemiz kazanmamıza yetmedi.

Bu hafta ise Amasyaspor ile deplasmanda oynayacağız. Şu anki hazırlıklarımız Amasyaspor maçına. Amasyaspor maçında sakat olan sporcumuz Kaan Dönmezer bizimle olamayacak. Sporcumuz Ali Yakup’un sakatlığı geçti ve Meye’nin 4 haftalık cezası bitti. Bu hafta onlar bizimle olacak.

Biz her zaman söylediğimiz gibi bu ligde, her maçta 3 puanlara talibiz. Amasya’ya da puan almaya gideceğiz. Orada gerekli mücadeleyi göstererek bu mücadeleyi kazanacağımıza eminiz.

Her maçta bizlerden desteklerini esirgemeyen taraftarlara buradan teşekkürlerimiz iletiyorum. Biz onlara layık olma adına gerekli mücadeleyi vermeye devam ediyoruz. Bizden desteklerini esirgemesinler.” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Ardından açıklama yapan Ünye 1957 Spor Takım Kaptanı Emre Açıkgöz ise; “Öncelikle biz lige şampiyonluk hedefiyle başladık. Taraftarlarımızla beraber tek hedefimiz şampiyon olmak. Bu doğrultuda yolumuza devam ediyoruz. İlk 3 haftada aldığımız 9 puan vardı. Bu hafta kendi sahamızda Çarşambaspor maçında kötü bir puan kaybettik. Ama bunu telafi edecek kadroya sahibiz. Takımımızdaki arkadaşlık ve ortam, hocalarımızla beraber çok iyi. İnşallah Amasya’dan 3 puan alarak güzel bir şekilde döneceğiz.” Dedi.

 

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P