eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

“Taraftarlarımızla Birlikte Başaracağız”

“Taraftarlarımızla Birlikte Başaracağız”
21 Ekim 2018 - 0:32

Bugün oynanacak olan Amasyaspor maçı öncesi Ünye 1957 Spor Basın Sözcüsü Erhan Eren taraftarlara seslendi.

Amasyaspor maçına gitmek için taraftarlara araç kaldırılacağını ifade eden Eren, Ünyespor taraftarıyla gurur duyduğunu ve bu desteklerinin kulübü ve futbolcuları şampiyonluğa götüreceğini belirtti.

Amasyaspor deplasmanına 100 yada 150 taraftar ile gidileceğini belirten Eren, konuşmasında şunları ifade etti;

Ünye 1957 Spor Basın Sözcüsü Erhan Eren: “Ben Amasyaspor Kulübü Başkanı Ali İhsan Üzüm Bey ile görüşme yaptım ve kendisi Ünye taraftarlarına selamlarını iletti. Maçta herhangi bir taraftar kısıtlaması olmadığını ve Amasyaspor tribünlerinin Ünyelilerin olduğunu belirtti. Kendilerine bu konuda teşekkürlerimi iletiyorum. Taraftardan sorumlu başkan yardımcı arkadaşımla istişare ettik ve organizasyonların yapılması ve maça gelmek isteyen taraftarlarımızın olması durumunda araç konusunda bizim destek olacağımızı kendilerine ifade ettim. Onların da ifadesi maça 100 yada 150 sayısında bir taraftarın gideceği yönünde oldu.

Taraftarımızla İlgili Övgü Dolu Sözler Duyuyorum

Ben Ünye taraftarına her geçen gün bizim gururumuz olmaya devam ettikleri için tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Ünye kültürüyle, sosyal yapısıyla çok farklı bir yerdir. Bu noktada kendi sahamızda iki maç oynadık ve bu iki maçta da taraftarımızla ilgili övgü dolu sözler duydum. Karşılaşmalara gençler, yaşlılar ve çocuklar geliyor ve bunlar çok güzel görüntülerdir.

Taraftarımız Bizi Belediye Başkanımıza Karşı Mahcup Etmedi

Belediye Başkanımıza karşı mahcup olmamakla da ilgili kendimle gurur duyuyorum. Çünkü başkanımızın bizim önümüze koyduğu projede Ünyespor’un yeniden ayağa kalması ve eski günlerine dönmesi noktasında altını çizdiği noktalardan birisi de tribün kültürünün yeniden tesis edilmesi ve birlikte eğlenen, birlikte üzülen, aynı hedefe birlikte kitlenen bir tribün kültürü oluşsun ve insanlar Pazar günleri birlikte olabilsinler noktasındaydı. Bu durumun tribünlerde 3-4 haftadır göründüğünü birlikte yaşadık.

Seyirci Sayımız 8 Bin’lere Ulaşacaktır

İlk maçımız Çankırıspor maçına göre ikinci maçımızda %20-25’lik bir taraftar artışı vardı. İnşallah biz bu hafta Amasyaspor deplasmanından galibiyetle dönmeyi hedefliyoruz. Bu maçtan galibiyetle dönmemizin ardından da Yozgat maçında bunun üzerine %20-25 daha koyacağımızı ve seyirci sayımızın 7500-8000’lere ulaşacağını düşünüyorum. Önceki karşılaşmalarda sadece kapalı tribün dolarken, bu karşılaşmada kale arkası ve açık tribünde de taraftarlarımız vardı. Durmak yok yola devam diyoruz ve Ünye1957spor’un bu sene koyduğu hedefe ulaşması noktasında hep birlikte mücadele etmemiz gereken bu dönem üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirerek tamamlayacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P