eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ünye’de Kuşak Terfi Sınavı Heyecanı

Ünye’de Kuşak Terfi Sınavı Heyecanı
20 Ekim 2018 - 15:49

 

Ünye Reis Spor Kulübü’nde 2018 yılı 3. dönem kuşak terfi sınavı yapıldı.

16 tane beyaz, 12 tane sarı, 17 tane yeşil, 10 tane mavi, 15 tane ise kırmızı-siyah kuşak olmak üzere 78 sporcu kuşak terfi sınavına katıldı.

Taekwondo’da kuşağın önemine dikkat çeken Ünye Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan, kuşak olmadan Taekwondo yapmanın anlamı olmadığını belirtirken şunları ifade etti;

Ünye Reis Spor Kulübü Başkanı Cavit Arslan: “Bugün Reis Spor Kulübümüzde, Taekwondo Federasyonumuzun faaliyet programında olan Eylül 2018 yılı 3. dönem kuşak terfi sınavını yapmaktayız. Sınav komisyonumuza Ordu Bölge Antrenörlerimizden siyah kuşak 5. dan Cavit Arslan olarak komisyon başkanlığını yapıyorum. Ordu Bölge Antrenörlerimizden ve hakemlerimizden İlker Helvacıoğlu, Yılmaz Helvacı, kulübümüzün yönetim kurulu üyesi ve Judo antrenörü Mehmet Celal Karagöz eşliğinde sınavımızı gerçekleştireceğiz. Sınavımıza iştirak eden İlçe Spor Müdürümüz Aydın Kuyumcu’ya teşekkür ediyoruz.

78 Sporcumuz Kuşak Sınavına Girecek

Bu sınav bilindiği gibi kulübümüzde Ocak, Mayıs ve Eylül aylarında gerçekleşmektedir. Eylül ayındaki sınavlarımız fındık tatilinden dolayı Ekim ayına sarktı. Sınavımıza katılan sporcularımızda 16 tane beyaz, 12 tane sarı, 17 tane yeşil, 10 tane mavi, 15 tane de kırmızı-siyah kuşak olmak üzere 78 tane sporcumuz sınava girecek. 8 sporcumuz ise siyah kuşak imtihanına girmeye hak kazandı. Siyah kuşak imtihanına girecek sporcularımız 2018’in Aralık ayında Türkiye genelinde yapılacak olan sınava katılacaklar ve siyah kuşak 1. dan imtihanına gireceklerdir.

Kuşak Yoksa Taekwondo da Yoktur

Biz, sporcularımızı buraya gönderen velilerimize teşekkür ediyoruz. Taekwondo’da kuşak yoksa sporcunun çalışmasının bir anlamı yoktur. Çünkü sporcular müsabakalara girebilmesi için miniklerde kırmızı, büyüklerde ise kırmızı-siyah kuşak olması gerekiyor. Antrenör olabilmesi için siyah kuşak 2. dan, hakem olabilmesi için de siyah kuşak 1. dan olması gerekiyor. Taekwondo’da kuşakların önemi çok fazladır ve kuşak yoksa Taekwondo yapmanın bir anlamı da yoktur.” diyerek sözlerini tamamladı.

Sınava katılan sporcuları ziyaret eden İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu yaptığı konuşmada, sporculara ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade ederek şunları söyledi;

İlçe Spor Müdürü Aydın Kuyumcu: “ Bizler, sizleri geleceğimizin teminatı olarak görüyoruz. Sizleri ilerleyen dönemlerde sosyal hayatınızda, iş hayatınızda sizleri fiziken, sağlıken ve kişilik ve karakter yönünden en güzel şekilde yetiştirmek amaçlı elimizden geleni yapıyoruz. Burada da sizler Taekwondo branşını seçmişsiniz ve bu da çok güzel bir tercihtir.

Sporun ve Sporcunun Yanındayız

Bir devletin kalkınması için eğitim ve spor şarttır. Bu nedenle sporun ve sporcunun yanındayız sloganıyla Ünye Kaymakamlığımız, Belediyemiz, kulüplerimiz ve İlçe Spor Müdürlüğümüz ile her zaman sizlerin yanındayız ve çalışmalarınızın takibini yapıyoruz. Bizler sizlerden ilk etapta çok büyük başarılar beklemiyoruz. Bizim önceliğimiz eğitim ve ilerleyen zamanlarda sizlerin vatana millete hayırlı bireyler olmanızdır. Yaşamınızdaki başarıyı sağlamanız için eğitim ve sporu her zaman hayatınızda bulundurmanız gerekiyor.

Hayatınızın Her Döneminde Spor Bulunsun

Hangi işi yaparsanız yapın hayatınızda sporu bulundurmanız gereklidir. Bunun sosyal yaşamınızda ne kadar etkisi olacağını velileriniz ve sizler göreceksiniz. Ben sizlerin bundan sonraki eğitim ve spor hayatınızda başarılar dilerken etrafınızda spor yapmayan arkadaşlarınıza da sporu anlatarak sporu onlara özendirin. Sizleri spora yönlendiren anne ve babalarınıza da çok teşekkür ederiz. Çocuklarınıza sporun nasıl katkı sağladığını ilerleyen dönemlerde göreceksiniz. Bizler elimizden gelen her şeyi çocuklarımız için yapacağız.” diyerek sözlerini tamamladı.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P