eskort samsun

ÜNYENETHABER

TÜRK POLİS TEŞKİLATI 170 YAŞINDA

TÜRK POLİS TEŞKİLATI 170 YAŞINDA
10 Nisan 2015 - 17:34

Atatürk’ün İzinde Olan Türk Polisleri…  VİDEO HABER

11133771_1638830936338358_1037132647206194563_n

Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 170. Yıldönümü ve Polis Haftası nedeni ile 10.04.2015 tarihinde Ünye Cumhuriyet Meydanında ve ardından  Polis Lokalinde düzenlenen program, Ünye Kaymakamı Mustafa DEMİR, Ünye Başsavcısı Mehmet AYAZ  ve Ünye Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR’ın katılımı ile gerçekleşti.

Gerçekleşen bu programda duygularını dile getiren Ünye Başsavcısı Mehmet AYAZ,

”Cefakar ve Vefakar bir şekilde görev yapmakta olan bütün Ünye Emniyet Teşkilatının ve bütün polislerimizin Polis Haftasını kutluyorum. Ayrıca görevinin başında şehit olan polislerimize rahmet, gazi olan polis ve polis amirlerimize ise geçmiş olsun dileklerimi şahsım ve kurumum adına iletiyorum” diyerek çalışmalarından dolayı Polis Teşkilatına teşekkürlerini iletti.

Ünye Belediye Başkanı Ahmet ÇAMYAR,

” Hep birlikte Emniyet Teşkilatımızın 170. yılını kutluyoruz. İnsanlık tarihi boyunca insanoğlunun en az gıda ihtiyacı kadar güvenlik ihtiyacı da en temel ihtiyaçlardan birtanesidir. Günümüzde teknoloji ne kadar gelişirse gelişsin, insanlarımızın birbirlerine olan güveni ve insanlarımızın birbiriyle olan ilişkilerimizde Emniyet Teşkilatımız son derece önemli bir rol almaktadır. Görevleri başında canları pahasına mücadele etmeye devam etmekteler ve onlar görevlerini layığı ile yerine getiriyorlar ki bizler yataklarımızda rahat bir şekilde uyuyup sofralarımızda neşeli bir şekilde yemek yiyebiliyoruz. Bunun için Emniyet Teşkilatımızdan görevleri başında şehit olan arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, gazi olanlarımıza uzun ömürler diliyorum ve şuan görevi başında ki bütün polislerimize ve polis amirlerimize teşekkür ederek hepsinin Polis Haftasını kutluyorum.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Ünye Kaymakamı Mustafa DEMİR ise;

”Biliyorsunuz bir insanın en kıymetli varlığı canı ve malıdır. En kıymetli varlıklarımız olan canımızı ve malımızı Emniyet güçlerine emanet ediyoruz. Bu kurumda görev yapan arkadaşlarımız da görev yaptığı bölgede ki insanların canlarını ve mallarını korumakla görevli. yani karşılıklı olarak inanılmaz bir fedakarlık söz konusu. Ben Ünye’de sürekli esnafları geziyorum ve onlara şöyle bir vaatte bulunuyorum… size sunabileceğimiz en büyük vaat, ”Sizin can güvenliğinizi sağlamak” sabah evden gönül rahatlığıyla çıkıp akşam da evinize gönül rahatlığıyla dönmenizi sağlamak bizim en büyük vaadim’izdir diyorum. Şu ana kadar bu vaadimizi büyük ölçüde gerçekleştirdik. Bu konuda Emniyet güçlerimize ve Polis Teşkilatımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve Polis haftalarını kutluyorum.” şeklinde açıklamalarda bulundu.

 

Hava durumu
İMSAK-
GÜNEŞ-
ÖĞLE-
İKİNDİ-
AKŞAM-
YATSI-