eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

İbrahim Yıldırım’dan Eleştirilere Cevap Geldi

İbrahim Yıldırım’dan Eleştirilere Cevap Geldi
03 Kasım 2018 - 2:40

3-2’lik Yozgatspor mağlubiyetinin ardından takım ve teknik heyete yapılan eleştirilere Ünye 1957 Spor Teknik Direktörü İbrahim Yıldırım’dan cevap geldi.

Galibiyet alırken sesleri çıkmayanların tek mağlubiyette Ünyespor sevdalısı oldukları ve eleştiriler yaptıklarını belirten Yıldırım, bilgi ve tecrübesinin kendisini eleştirenlerden daha fazla olduğunu belirtti.

Sakatlıkların ve kartlar nedeniyle oyun şablonunun dışına çıkmak zorunda kaldıklarını ve bu sebeplerden dolayı puan kaybettiklerini ifade eden Yıldırım açıklamasında şunları söyledi;

Ünye 1957 Spor Teknik Direktörü İbrahim Yıldırım: “ Hafta sonu sahamızda gerçekten çok talihsiz bir maç oynadık. İyi başlayıp skoru da elde ettiğimiz bir maçı kaybettik. Biz bay haftasından önceki 6 maçlık periyodu kendimize hedef olarak koymuştuk ve en az puan kaybıyla 6 haftayı tamamlamak istiyorduk. Yozgat maçına gelene kadar bu hedefimize ulaştık ancak Yozgat maçında hiç hesapta olmayan bir mağlubiyet aldık.

Mecburi Değişiklik Yapmadığımız Maçlarda Galip Geldik

Bu 6 haftalık periyodu değerlendirmek gerekirse 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldık. Galip geldiğimiz maçlar oyuna başladığımız 11 ile mecburi değişiklik yapmadığımız maçlardı. Çarşambaspor ve Yozgatspor maçlarında ise futbolun içerisinde olan şansızlıklar, kartlar, sakatlıklar bizi buldu. Çarşambaspor maçında Kaan’dan yoksun çıkmıştık ve maç içerisinde Ali Yakup’un da mecburi olarak çıkması bizi oyun şablonumuzun dışına itti. Böyle olunca da istediğimiz oyunu maalesef sahaya yansıtamıyoruz.

Sakatlıklar ve Kartlar Bizi Oyun Şablonumuzun Dışına İtti

Yozgatspor maçında da Muhammet’in kırmızı kart görerek oyundan atılmasıyla orta sahada yine eksik kaldık. O dakikaya kadar iyi oynayan Gökhan’ı orta sahaya takviye yapmak için çıkarmak zorunda kaldık. 2-0’lık skoru bulduktan sonra Furkan’ın sakatlanmasıyla yine mecburi bir değişiklik yaptık ve bu durumlar bizi oyun şablonumuzun dışına itti. Bunlardan dolayı istemediğimiz bir sonuç ortaya çıktı. Bunu bir mazeret olarak söylemiyorum ancak puan kaybettiğimiz 2 maçta da bütün talihsizlikler bizi buldu. Sakatlıksız ve kendi ideal kadromuzla maçlarımızı oynarsak bundan sonraki maçlarda bir sıkıntı olacağını zannetmiyorum.

Galibiyetlerde Susanlar, Mağlubiyette Ünyespor Sevdalısı Oldular

Benim üzüldüğüm nokta bu takım 5’de 4 yaparken, Amasya’yı deplasmanda yenerken yine bu oyuncular vardı ve yine teknik heyet bizdik. O zamanlarda kafalarını kuma gömenler, kenarda bekleyenler, Yozgatspor maçından sonra hepimizden çok bu işi bilir ve Ünyespor sevdalısı oldular. Benim tek üzüldüğüm nokta budur. Futbolcu arkadaşlarım ve biz bu durumu haketmiyoruz. Bunlar futbolun doğasında vardır ancak bizim şehrimizde sanki biraz daha fazla var. Bize laf söyleyen arkadaşlar biz deplasmanda Amasya’yı yenerken hiç bir şey söylemiyorlar ve Ünyespor’a destek vermek için arayıp sormuyorlar. En ufak ters bir sonuçta hepsi kenarda bu zamanı bekliyormuş gibi bir anda ortaya çıkıyorlar, bizi eleştiriyorlar, futbolcuları eleştiriyorlar.

Benim Bilgi ve Birikimim O Konuşanların Hepsinden Fazladır

Benim bilgi ve birikimim o konuşanların hepsinden fazladır ve hiçbir konuda hiçbir sıkıntım yoktur. Bu konuda da kendime güvenim son derece fazladır ve sonsuzdur. Oyun içinde yapılan zorunlu değişiklikler ve oyunun bizi farklı pozisyonları sokması puan kayıplarına yol açabilir. Puan kayıpları bizi inancımızdan ve hedefimizden hiçbir şey kaybettirmez. Ben o arkadaşların Ünyespor’u da sevdiklerini düşünmüyorum. Biz yine adabımızdan susuyoruz ve işimize bakıyoruz.İlerleyen günlerde biz yine kazanmaya başladığımızda onlar yeniden bir köşede kaybetmemizi bekleyecekler. Her futbol takımı her maçı kazanamaz. Biz kaybettiğimizde tekrar ortaya çıkacaklardır.

Gerçek Ünyespor’lulardan Özür Diliyorum

Ben gerçekten Ünyespor’u seven, gerçekten bizimle beraber olan, maç kazandığımızda da kaybettiğimizde de bize destek olan taraftarlarımızdan özür diliyorum. Onlara Pazar günü bir galibiyet veremediğimiz için gerçekten çok üzgünüz ancak bu mağlubiyeti ilerleyen haftalarda telafi edeceğimizin sözünü veriyorum. Bu haftayı bay geçirip ilerleyen haftalara bakacağız. Hedefimizden kaybettiğimiz hiçbir şey yoktur sadece büyük bir avantaj kaybettik. Bizim bu avantajı tekrar alabilecek gücümüz, kalitemiz ve karakterimiz vardır.” diyerek sözlerini tamamladı.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P