eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Ordu Masterlar 3 Puanla Başladı! 4-2

Ordu Masterlar 3 Puanla Başladı! 4-2
04 Kasım 2018 - 0:52

TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Orta Karadeniz Bölgesi bugün oynanan maçlarla başladı. Ordu Masterlar Takımı, Ayancık Masterlar takımı ile oynadığı mücadeleyi 4-2 kazanarak lige 3 puanla başladı.

 

Ordu Karşıyaka Spor Tesisleri’nde oynanan TMVFL Türkiye Masterler ve Veteranlar Futbol Ligi Orta Karadeniz Bölgesi 1.Hafta karşılaşmasında Ordu Masterlar takımı Ayancık Masterlar takımı karşısında üstün futbolunu 4 golle süsleyerek mücadeleyi 4-2 galip bitirdi.

Maça iyi başlayan temsilcimiz 5. dakikada Murat Ülgen’in golüyle 1-0 öne geçerken, 13.dakikada Gökşin Çelik skoru 2-0 yaptı. İlk yarıda rakibi karşısında etkili oyununu sürdüren Ordu Masterlar takımı 27. dakikada bu sefer Serkan Dede’nin vuruşuyla farkı 3’e çıkarttı ve ilk yarıyı da 3-0 önde tamamladı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında Ayancık takımının golü geldi ve fark 2’ye indi. Bu golden sonra bir de penaltı atışı kazanan konuk takım skoru 3-2’ye getirirken oyuna ikinci yarı dahil olan Mutlu Demir 63.dakikada penaltı atışından skoru belirleyen golü kaydetti ve Ordu Masterlar rakibi Ayancık Masterlar takımını 4-2 mağlup ederek lige 3 puanla başladı.

Teknik Sorumluluğunu Zafer Öztürk’ün yaptığı Ordu Masterlar Takımı sahaya Volkan, Niyazi Hüseyinoğlu, Aladdin, Hakan, Murat Aktaş, Gökşin Çelik, Adnan, Fikret Altaş, Sadık, Murat Ülgen Serkan Dede kadrosu ile çıkarken Uğur Ateş, Mutlu demir, Mucit ve Hasan oyuna ikinci yarıda dahil oldular.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P