eskort samsun

ÜNYENETHABER

Akhisarspor MKE Ankaragücü Aytemiz Alanyaspor Antalyaspor İstanbul Başakşehir Beşiktaş Bursaspor Erzurum BB Çaykur Rizespor Fenerbahçe Galatasaray Göztepe Kasımpaşa Kayserispor Atiker Konyaspor Trabzonspor Demir Grup Sivasspor Yeni Malatyaspor

Safranbolu Seferi Hazırlıkları Sürüyor

Safranbolu Seferi Hazırlıkları Sürüyor
07 Kasım 2018 - 2:35

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4.Grup’ta şampiyonluk mücadelesini sürdüren Ünye 1957 Spor, 11 Kasım Pazar günü deplasmanda karşı karşıya geleceği Safranbolu Belediyespor seferine hazırlanıyor.

 

Bay haftası arasına girdikten sonra lider Yozgatspor 1959 FK ile puan farkı 5’e çıkan yeşil-beyazlı takım Safranbolu Belediyespor maçına galibiyet için hazırlıklarını sürdürüyor. Yozgatspor 1959 FK yenilgisi takımda moralleri bozarken futbolculara Bay haftası için verilen 3 günlük iznin ardından geçtiğimiz Perşembe günü çalışmalarına başlayan Ünye 1957 Spor, Cevizdere Spor Tesisleri ve Ünye Şehir Stadı’nda maça hazırlanıyor. Hafta başındaki ilk çalışmasını Pazartesi günü Cevizdere Spor Tesislerinde gerçekleştiren yeşil-beyazlılar Salı günü ise Ünye Şehir Stadı’nda çalıştı.

Teknik Sorumlu İbrahim Yıldırım ve yardımcıları nezaretinde gerçekleşen antrenmanda Safranbolu Belediyespor maçına odaklanan futbolcular antrenmanın son bölümünde dar alan oyunu oynadılar. Sakatlığı süren ve düz koşulara devam eden orta saha oyuncusu Muhammet Kaan Dönmezer dışında tam kadro çalışan yeşil-beyazlı takımda futbolcuların arzulu ve istekli mücadeleleri gözlerden kaçmadı. Futbolcuların forma kapma yarışına girdikleri görülürken bu rekabetin takıma gelecek haftalarda olumlu yansıması bekleniyor.

Sakat ve cezalılar iki maç daha yoklar

Ünye 1957 Spor’un Sinopspor maçında sakatlanan orta saha oyuncusu Muhammet Kaan Dönmezer düz koşu yaparken bu oyuncunun 2 hafta sonra sahalara dönmesi bekleniyor. Yozgatspor 1959 FK maçında kırmızı kart gören oyunculardan Muhammed Akdeniz, AFDK tarafından 2 maç ceza alırken aynı maçta ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışı kalan genç oyuncu Bahri Çiçek ise Safranbolu Belediyespor maçından sonra takımdaki yerini alabilecek.

Şampiyonluk yarışından kopacağımızı kimse düşünmesin

Teknik Sorumlu İbrahim Yıldırım, Safranbolu Belediyespor deplasmanına Cuma günü hareket edeceklerini ifade ederken deplasmandaki bu maçı kazanıp Ünye’ye dönmek istediklerini söyledi. Takımda sakat ve cezalı oyuncuların iki maç sonra takımdaki yerlerini alacaklarını belirten teknik sorumlu İbrahim Yıldırım, Safranbolu deplasmanında eksik oyuncularının olmasının oyunlarını çok etkilemeyeceğini bu maçı kazanacaklarını ifade etti.  Grupta şampiyonluk yarışının sürdüğünü de sözlerine ekleyen Yıldırım, Ünye 1957 Spor olarak bu yarıştan kopacaklarını kimsenin düşünmemesi gerektiğini ifade etti.

# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P
# TAKIMLAR O AV P